<b>výpadek serveru loki</b>

Když ti "vidělává" miliony tak by sis z nich mohl zaplatit nějaký placený webhosting ;-)
To je pravda, nechť ,vidělává'. Ikdyž takový slovo ani neznám :-)
Tyvole! REKORD! Cely tri minuty ste to vydrzeli sem nic nenapsat!
Odcházim ... čekejte, až Vám to nazkočí :-)
no je 18:45 a stále to nefaká
to r.o.b:

NEFACHA, TAK CEKEJ! TIM ZE TO TADY NAPISES TOMU NEPOMUZES ANI ZA MAK!
Heč, máte mít euweb jako já :P.
to ZmF:

Ty di taky doprdele a nevopruzuj.
Hele já jsem se upgradeoval a zjistil že jsem debil a že nemá si cenu stěžovat
nj hosi ja taky potrebuju prezentovat fotky ktery mam na svym serveru a taky musim cekat, tak cekejte i vy, svet se kvuli vam nezblazni, musime doufam ze to bude jeste dneska ;)
Modmaker: ubožáku :D
Jdu za fretkou!
Menší dotaz na jak dlouho to tak ještě vypadá. Po pravdě. dík
poslete mi email az to pude ja chci delat stranky
Je to zlé, že zrovna dneska, poněvadž dnes mi začal turnaj na www.hockeyarena.net a potřebnuju to tam dát.. tak prosím se snažte
No když to nejde tak je to asi rozbitý. Ale jestli tu někdo psal že nejde zdroj tak asi počkáme do pondělí až se koupí nový zdroj :D
Hele hoši, jste na serveru který neplatíte, takže hlavně slušně a v pohodě.
Komu se to nelíbí, ať přejde na placený hosting.
Každá oprava není jednoduchá a hlavně ne v neděli!
TAKŽE KLÍÍÍÍDEK
http://ptakopysk.wz.cz/wzmail.htm
Kdo chce at tam napíše svuj mail a potvrdí to a já mu pak pošlu mail až pojede wz.
Někteří by mohli využít nečekané volné hodiny k základnímu seznámení s češtinou. Evidentně to chybí, radši snad pište anglicky. Je to hrůza.
Webzdarma je hosting *zdarma*, nadávat tu na neschopnost někoho, že není schopen do 5 minut spravit vypálený server, je skutečně drzost. Takovýto hosting nemůže mít z finančních důvodů připraven záložní server, který by dokázal kompletně nahradit jiný; můžeme být rádi, že stabilita hostingu byla dlouhou dobu poměrně vysoká (až na občasná přetížení). Pořád je WZ jednou z nejsolidnějších freehostingových společností; neznám moc jiných freehostingů, co nabízí podobné služby (ještě tu máme IC, a pak s omezenější kapacitou php5.cz, a pak...?)

Dokud se člověk o nějaký server sám nestará, tak se mu snadno píšou nadávky ostatním.

Buďte tu prosím trochu soudní... plácat tu na téma "je to pro mě životně důležité" ap. je jenom důkaz hlouposti "klienta"... ty takzvaně "životně důležité" stránky by nikdo na freehosting nedával. A nějaké osobní stránky nebo blog nějakou tu hodinku počká.
WZ.CZ mě jede ale KVALITNE.cz mě nejede :-(
Mě osobně to nevadí, že to vypadlo holt se to někdy stáva tak buďte trpělivý vy ostatní co nadáváte. Čao
Podle úrovně diskuze mi připadá, že služeb webzdarma využívá převážná většina malých parchantů, co umí jen kritizovat.
Bohužel většina imbecilních uživatelů tuto diskusi degradovala na xchat a plácají sem kraviny, které je zrovna napadnou. Myslím, že by bylo vhodné, kdyby tuto diskusi administrátor zrušil a umístil sem nějakou HTML stránku s aktuálním vývojem opravy bez možnosti přispívání uživatelů.
Vyskytují se zde dementní příspěvky uživatelů, kteří asi nechápou, že se server může posrat kdykoliv (člověk to neovlivní) a spravit to není taková sranda, která by zabrala 5 minut. Je to časově i psychicky náročné. Navíc po opravení jedné závady se může vyskytnou další. Např. po tom, co se vymění zdroj a řadič se může ukázat, že je v řiti i část diskového pole. Většina z vás, co tu nadává a kecá kraviny by si sotva poradila s výměnou zdroje na vlastním počítači. Laskavě se naučte něco o hardwaru počítačů a pak pokud se vám tento výpadek nelíbí, tak běžte do webzdarma s opravou pomoci.... Do té doby prosím držte hubu a nepřispívejte do této diskuze, protože zde pak není vidět aktuální vývoj opravy.
šmarjá,co tu blbnete?taky sem tam potřebovala něco dát,no nejde to?tak to nejde ,inak pro totál PC maniaky .....v hospodě bylo fajn a no teď je mi celkem fuk ,jestli to dneska půjde nebo nepůjde :)))))))))))))),tak neblbněte a běžte taky do hospody,nebo do kina ,prostě ten krám vypněte a počkejte ,až to půjde :)))))
Takže slušně pište a slušně se chovejte!
Trpělivost růže přináší............................