<b>výpadek serveru loki</b>

Myslim že všichni co tu tak křičej že by to už konečně měli dát dohromady by měli bejt zticha protože to přeci jen neplatěj ne? chcete záruky chodu? pořiďte si placenej hosting a pokud nejede můžete nadávat a co líp můžete požadovat náhradu ;)
To je keců kvůli jednomu výpadku...holt nejde no
kvalitne.cz mi taky nejde=(((
Hele, máte to zadarmo. přece byste nechtěli 99.99% garanci a zálohy? Kde by na to vzali? Z reklam? Jen přeju brzké vzpamatování serverovně a dlouhý a bezproblémový další život...
kruppi:
Ne vsichni co tu kricej, ale TEN CO TU KRICI.
hlavne, ze .xf funguje
Ale to je mi ghovnu, protoze ja mam webz
Fakt ja uz to nevydrzim. A platit za hosting se mi fakt nechce, protoze az tak vyznamny stranky nemam.
Hlavne ze .wz taky funguje!
Ahojky vsem lidi ja newim co tam s tim delaj ale celkem mne serou!
muj web my taky nejde neYekl vám nekdo kdy to zase pob~í?

malinakof!
admin www.eastsidebrothers.borec.cz
Půl hodiny jo? Psali jste tenhle článek ve 12:11 nebo v kolik a je 17:24!
UF, LIDI, je to prece jen FREEHOSTING a ja mam weby i na normálním hostingu (ne u WZ), ale i tam se obcas stane ze neco shori nebo odejde, nemuzete cekat ze vse poslape jak hodinky, "za ty prachy" je to nej hosting u nas, pokud se chcete nekde nesmyslne rozcilovat a nadavat, kupte si domenu a platte mesicne 35, 50, ... ,- a pak muzete oficialne nadavat, mimochodem me to taky stve, nemam zalohovanou databazi a mam tam cely portal (php united-nuke), tak preji hodne zdaru pri opravach ;-)
Nooo....wz sice může jet..ale moje kvalitne se nějak nevschopuje:D
Ty vole to mě sere!Když už to konečně bude?
koukám jak jsou lidi blbý! tak se to snad neposere i kdyby to trvalo den nebo dva.máte lidi web zadarmo a ještě melete tlamou....jestlipak se vám vždycky všechno podáří na poprvé a na jedničku? stalo se stalo a držim palce lidičkám kteří na tom makaj,aby se jim to povedlo zprovoznit.
ps:nenechte se vyprudit......
No dobrá budeme v klidu.Teda já nevim jak vy, ale já budu v klidu!
hele lidicky ty jo za hosting se my platit nechce zas tak dobrý stránky nemám!
Mam puze hip hop stránky a myslel sem si ze webzdarma my umozni se krasne rozvíjet ! asi se se zmýlil!
preci jen v nedeli v skoro sest hodin odpoledne nemusi bejt nejjednodussi donutit dodavatele k dodani urcite soucastky :)
Krucifix, ne*erte mě s tim dlouhym čekáním potřebuju se na ten web dostat. Mám jenom jeden den v týdnu na aktualizaci a vy mě takle... . *L*
Já tady ale nenadávám=o))...prostě se bavím tím co píšou lidi=o))...a v podstatě to beru s humorem..a myslim že i ti ostatní to tak berou=o))
je to v pohodě,šak oni to pustí,co se bojíte.
Je to sice zadarmo, ale kdyz neco reknou, tak by to meli dodrzet. Nejdriv rekli do sesti rano, ted ze to bude priblizne v jednu a furt to neni a nejsou ani schopny nas o tm informovat! TO ME SERE NEJVIC!
Ale jsou to slibotechny jak všichni webmastery!
mám dotaz, od kdy to asi nefunguje?
Od rána to neběhá!