Nefungující stránky

Možná se pan Lama zkušeně pohybuje v oblasti MySql a php, ale jednání s lidmi v jeho podání je opravdu horror..
O takovou primitivní radu by asi nikdo nestál, že?
Měl jsem za to, že fórum podpora je o něčem jiném. Thalia se problémem alespoň seriózně zabývala.
Řešení: Vrátím se pravděpodobně na ic.cz kde vše funguje jak má, ale bohužel je to žalostně pomalé..
<HTML>Obě ty chyby jsou podle mě způsobeny vytížením mysql serveru, kromě toho phpbb je samo o sobě dost náročné na databázi.</HTML>
Asi ano, protože mi to jednou funguje a jednou ne..
Našel jsem zajímavý topic, kde se něco obdobného řeší. Moc moudrý z toho zatím ale nejsem.

http://209.85.135.104/search?q=cache:tEdpED_7pTIJ:https://blassenweb.net/forum/prispevek/problem-u-webuzdarma-4260+reklamn%C3%AD+li%C5%A1ta+phpbb+problem&hl=cs&ct=clnk&cd=10&gl=cz
<HTML>Myslím, že došli k tomu, že dělá problém zapnutá gzip komprese.</HTML>
Koukám, že jsi mojí primitivní radu použil :-))
Zkusil jsem opět novou instalaci, novou databázi a výsledek je jako už mockrát předtím. Mrtvý bod je pro mě třetí krok instalace. Hraje v tom nějakou roli reklamní lišta, bez ní to jede...vyzkoušeno několikrát.

Prosím jen o seriózní komentáře, pan Lama nechť laskavě spamuje jiné příspěvky..
<HTML>Doufám, že to nevadí, ale zkusila jsem instalaci sama a proběhla úspěšně, žádnou chybu mi to nehodilo.</HTML>
Chápu..hledám chybu u sebe. Poslední krok bude přeinstalace systému :-)
Co prohlížeč nebo nějaké doplňky..nemohou mít na to vliv?
<HTML>Taky jsem nad tím přemýšlela, vidím že máš Firefox, já Operu (std instalaci bez přidaných doplňků).</HTML>
Tak z Opery instalace proběhla bez problému. Chyba bude někde v prohlížeči.
Jen je drobný problém s rozhozeným stylem Prosilver. Zatím provozuji na Subsilver..bez problému.
Mám zde troje stránky,které mám už velmi dlouhou dobu,za poslední měsíc jsem na nich nic neměnila a dvoje nejdou otevřít,nemohu se přihlásit ani přes ftp.Počkám,snad to bude v pořádku,nemyslím,že by chyba byla u mě.Píšu to jen proto,abych zjistila jestli někdo nemá stejný problém.Všera ještě šly.
a které to jsou?
jsou to www.janouchova.wz.cz
No ano, to mi došlo, to jsi ty funkční, ptal jsem se na ty dvoje nefunkční. nebylo to něco jako spojování webů a nebylo to smazáno?
Mě tady nefungují www.janouchova.wz.cz a www.obrazkydetifoto.wz.cz ,
nefungují ani z jiných počítačů.O žádné spojování webů nešlo, každé ty stránky mají vlastní náplň.Ani by mě nenapadlo spojit dva weby,pokud vím ikonka na jiné stránky je povolena. Třetí stránky, které jsem tu založila jsou
www.msmnisek.wz.cz a ty normálně fungují.
z toho, že:

a dvoje nejdou otevřít

jsem usoudil, že nejsou fukční ve smyslu, že se po zadání adresy nic nezobrazí, ale tak to není - zobrazily se všechny
Mi se zobrazují všechny 3 weby normálně.
jak tedy může být možné,že z mého počítače a z počítačů dvou kamarádek se tam nemohu dostat,píše mi to vypršel čas spojení a když to zkusím přes ftp,tak je to stejné.Dokonce se tam nedostanu ani z prohlížečů.
Všechny tři weby se mi načítají. Takže chyba je někde u tebe.

Ale na druhou stranu přece jen porušuješ podmínky. Nejde o spojování, ale o úvodní stranky. Je zakázáno mít úvodní stránku s reklamou s pouhým textem vstupte. Obrázky se za obsah nepovažuji.
Nedostupnost může mít vícero příčin. jednim je třeba, že všichni jste na stejném providerovi a ten zrovna nechce stránky zobrazit. Další je třeba chache prohlížeče. Prostě příčin je několik.
Když to říkáš tak si uvědomuji,že u obraázkydetifoto to tak je,ale www.janouchova.wz.cz mám malý text pod obrázkem na úvodní stránce.Předělávala jsem je nedávno a to jsem si to už uvědomila,jestli to tak stačí tak to předělám i u těch druhých,jen se tam dostanu.
No jen tak na okraj. Ta reklama na titulní stránce (http://janouchova.wz.cz/) působí jako pěst na oko (na těch ostatních taky)
Nacpal bych ty reklamy na každou stránku dolu a byl by klid, reklama by byla uklizená, WZ by naskakovala na počítadle čísla, javaskript na konci kódu by ničemu nevadil...

PS: co na to říkají karty, mě to přijde jako ideaální řešení
PS2: když už je na titulní straně v grafickém provedení naznačen obsah webu možná by bylo vhodné kdyby se kliknutím na jednotlivé sekce dalo přenést i jinam než na strana1.html
ftipálku,já jsem samouk,ale až se tam dostanu zkusím to,i když reklamy jsou věci,kterými se vůbec netrápím,je to maličkost za dlouhodobé dobré fungování
webu,nevím co by tomu řekly karty,asi by se mi vysmály,takovými věcmi se nezabývají zase ony.Teď ulovím pár virů,snad, pak to zrestartuju a budu doufat.
Aby jsem se mohla přenést i na jiné stránky to bych tam musela dát mapu,nebo kóty nebo jak se tomu říká a to už jsem zapomněla,to bych u toho zase seděla celý den ach jo.