Zrušení blogu-nefunguje HTML

Zdravím,

po zrušení blogu a redakčního systému jsem nahrál zpět na server mé soubory v html. Po zadání adresy: www.undergroundteam.wz.cz se nenačte index.htm, ale zobrazí se hláška:"Error establishing a database connection". Kde je chyba?
Děkuji.
<HTML>Nevidím u toho účtu aktivovanou databázi.</HTML>
Takže stačí aktivovat databázi a bude se mi zobrazovat obsah HTML, který tam nahraji?
Chceš k tomu tady od někoho požehnání? :-))
beze změny. :(
Píšeš sice, žes tam nahrál soubory v html, ale ta hláška "Error establishing a database connection" napovídá spíše, že tam máš nacpaný Wordpress a špatně nastavené přihlašovací údaje. Vzhledem k tomu, že se to načítá jako lenochod, je taky možná chybka na straně serveru. Chybka bývá taky v nastavení mysql.webzdarma.cz (namísto localhost) v nastavení Wordpressu.
Podle statu 500 Internal Server Error bych tipoval, ze bude asi problem v .htaccess, zvlaste, kdyz to je pouze HTML.
Zkoušel jsem tam redakční systém od webzdarma. Ten jsem vypnul, soubory smazal a nahrál zpět svoje. Mysql.webzdarma.cz jse také přepsal.
Já jsem to předtím napsal obráceně. V tom nastavení připojení má být uvedeno mysql.webzdarma.cz (NE localhost). Připojení k databázi může být trošku odlišné od toho, které používáš sem do fóra. Zkontroluj si to v administraci svého účtu v položce Nastavení - Nastavení MySQL. A dále (sice to nemusí souviset) - někam se ti asi vložila reklama od wz - možná to bude taky dělat problémy (pokud tam máš opravdu ten Wordpress).
Tak už jsem opravdu bezradnej. Zkusil jsem snad vše co je výše popsáno a nepomohlo nic. :(
<HTML>Za první ve wp-config.php máš špatně vyplněny přihlašovací údaje (DB_NAME, DB_USER, DB_PASSWORD) a za druhé databázi máš prázdnou.</HTML>