Ahoj všem,
na www.jihoceskahospudka.kvalitne.cz se nezobrazí obsah, který je nahrán přes FTP klienta, ale nějaké textovací stránky.
Poradíte někdo co s tím ?
Díky
Petr
<HTML>Pokud chces zobrazovat vlastni stranky, tak si budes muset deaktivovat pouziti redakcniho systemu. To udelas tam, kde sis ho aktivoval.</HTML>
Ahoj,
stránky jsem vytvořil v Easy HTML EDITORU. Vůbec netuším, co redakční systém je, natož, kde a jak ho mám aktivovat resp. deaktivovat. Určitě jsem to za poslední rok nekativoval a stránky zničehonic nejdou. Poradíš mi, jak deaktivovat ten redakční systém ? Kde to najdu ?
Díky
To se dá udělat na adrese:
https://www.webzdarma.cz/blog
Jesli jsi si to nezapnul sám, tam by za tím mohla být nějaká čertovina.
Ahoj, tak jsem zkusil vypnout a zapnout ten blog a nepomohlo to..... jsem bezradny a tchyne mne zabije, jestli ji ty stranky nerozchodim. Pomozte prosim. diky
Znicehonic to funguje. Je mi záhadou, že nic se stránkama nedělám a najednou se nezobrazí. Když to začnu řešit, tak se rozběhnou.....
Zachránil jsem si život ......:-))
Díky
pro podobné případy ovšem s tragičtějším koncem jsou na webu zdarma nejdůležitější tři pravidla:
1.) ZÁLOHOVAT
2.) ZÁLOHOVAT
3.) ZÁLOHOVAT
:) hodně zdaru
<HTML>Ono vypnutí či zapnutí chvíli trvá. Ale i když je blog zapnutý, tak to neznamená, že se původní data ztratila. Jen prostě nejsou vidět. A stejně to platí i naopak.</HTML>