Moje www skrcek.wz.cz

Ondřej Mika: Nevím proč si neuděláš vlastní téma a montuješ to sem. A na mail ti těžko kdo bude posílat odpovědi. Mimochodem na http://sfod.unas.cz/ je 403.

Jinak záleží na velikosti písma v názvech souborů a cestách, nepoužívat diakritiku a mezery.
Poradte mi prosim, jak dostat zdrojak na stránky jako pouhy text. Děkuju
Příklad:

<p><table><br>
<tr><br>
<td>nějaký text</td><br>
</tr><br>
</table><br></p>

Nevím jestli se to správně zobrazí :-)) po odeslání na wz.
Tušil jsem zradu, proto se koukni na stránku http://www.jakpsatweb.cz/html/html-tahak.html - a zobraz si zdroják té stánky.
Lama, diky, hned potom jsem se na to koukl jeste jednou a doslo mi to, jakej sem vul a jak to je jednoduchy, ale jeste jednou dik
Nesouhlasím s Lamou. Pozadí v kombinaci s textem je nevtíravé a působí uklidňujícím dojmem - a zřejmě není záměrem návštěvníky k něčemu burcovat.
Skogen: Pokud reaguješ na můj první příspěvek nahoře, tak tam přece netvrdím nic jiného :-)
A od 20.10.2005 - Skrcek svůj web přecee jen trochu předělal.
http://skrcek.wz.cz/www/uva_obsah.htm - myslíš si, že ten text jde na těch hieroglyfech dobře přečíst? Zvlášť ta červená je lahůdka. A pak také nerozumím titulku stránky :Fotky - obsah - to asi jen mechanické převzetí z jiné stránky.Ten odkaz z obrázkem Back tam dávat nemusíš - ikonu která vrací prohlížeč o stránku zpět mají prohlížeče na obrazovce.Spíše bych uvítal možnost proskočit třeba na začátek - tj. na menu
a hele Back jde na menu, beru zpět ;-))
Skogen,Lama, franta, moc diky za reakce.

Franto,
jak sem ted cetl ten tvuj prispevek, tak musim uznat, ze ten nadpis u tech fotek je naprosto zbytecnej, proc mi to dojde vzdfycky az po tom co to nekdo napise, hold neni to jednoduchy. Ale ja fakt nevim jakej druh, pisma by se hiodil na ty hieroglify,chci aby to bylo citelny a zase to moc nervalo, staci ta cervena....jak si rikal.

Lama,
Mas pravdu, stranky predelavam prubezne a taky diky Vam se snazim to uvist do nejakyho snesitelnyho stavu.

Jinak diky vsem za reakce, vaze pripominky me dost inspirujou...
jednou už jsem psal, že pokud bude pozadí tvořeno něčím ve stylu rozsypaného čaje a písmenka budou s tím "čajem" srovnatelně veliká a nebo i málo kontrastní tak to bude vždy problém. Myslím, že řešení je něco ve stylu "připíchnutého" jednobarevného listu papíru s textem na stěně pokryté hieroglyfy -viz Mytologie-Řecko, ale to jsem už také psal.
Fotky - obsah na straně s úvahami nahradit Úvahy - obsah
Tak sem provedl nejaky upravy, tak snad uz to bude citelnejsi, jinak rudy jsem se zbavil:-)
Bylo by dobré, kdyby sis udělal nějaké menu, ve kterém by šlo přecházet na libovolnou stránku, a ne pouze systémem "zpět".
Tak jsme naprosto změnil index, schválně
Jen dvě věci - nepoužívej tabulky a nepoužívej absolutní jednotky. Mám mizernou grafiku, takže se mi index nevejde na obrazovku. Takové stránky automaticky zavírám :) Takže by mi pak uniklo, že zbytek je celekm v poho...
Tak trochu jsem to zase poupravil, zmenil vyzaz indexu a pridal par novinek
ahojik prosim pomozte mi nekdo!ja nevim jak do ty svy stranky vubesc neco dat.pomoste prosim.
Robiska: neprehanis to uz trosku?!
Ty stránky jsou prostě nejlepší(Teda hned po mojich :D).
<HTML>Vytažená mrtvola, smazáno (vykopávač nechť laskavě řádně položí a doplní svůj dotaz ve vhodném vlákně - <a href="http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=62937&t=62937">http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=62937&t=62937</a>), zamčeno.
<style>form {display: none;}</style></HTML>