Odstavená doména

Dobrý den, to je správně. Překročil jsem limit pro data, zmeškal termín pro smazání dat a doména byla odstavena. Nechtěl jsem ale o ni přijít, tak jsem si ji znova zaregistroval. Zatím jsem tam nahrál stařičkou zálohu do adresáře, který v minulé struktuře stránek nebyl. Dokážete obnovit moje stránky s původní adresářovou strukturou nebo jsou nenávratně ztraceny?
Martin
Dobrý den, zálohy uchováváme přibližně 14 dnů zpětně. Napíšte našim administrátorům na podpora@webzdarma.cz žádost o obnovu obsahu a uveďte ke kterému datu chcete obsah obnovit, tj datum v posledních 14 dnech kdy stránka korektně s obsahem který požadujete.
Dobry den, prosim o obnovu adam-pokus.borec.cz. Data promazana at se vleze do limitu. Dekuji
Hosting adam-pokus.borec.cz obnoven.
Dobrý den,

již před nějakým časem přestala fungovat doména cpavel.wz.cz. Můžete mi sdělit důvod zrušení a případně ji obnovit? Děkuji.
Dobrý den, hosting k doméně cpavel.wz.cz na našich serverech neexistuje. Pokud existoval by smazán pro porušení podmínek použití o čem systém zasílá informaci přibližně měsíc před odstavením a den odstavení. Hosting si můžete kdykoliv založit znovu. Obnova obsahu již není možná. Je mi líto.
Dobrý den, prosím o obnovení stránek feliciacar.wz.cz při nahrávání fotek na web jsem nahral foto v lednu a pak ty stejné zase v unoru a nevěděl jsem že fota z ledna jsem přes admistraci nesmazal uplně a stále tam byli tudíž jsem přesahl kapacitu. Fota jsem smazal přes ftp přímo ze složky wordpresu. Děkuji
Dobrý den, hosting obnoven.
Prosím, lze obnovit ze zálohy stránku http://orchestroy.wz.cz
nebo poslat zálohu (pokud jeste existuje) na mail hr63@volny.cz
Dobrý den, je mi líto, obsah již nelze obnovit.
Dobrý den, prosím o obnovu odstavené domény piratepata.unas.cz, kde došlo k přečerpání datového limitu. Data jsem již zredukoval. Moc děkuji.
Dobrý den, hosting obnoven. Nezapomeňte ponížit obsah aby jste se vešli do limitu hostingu, jinak systém hosting znovu odstaví.