reklama

Zadala jsem si reklamu aby byla na všech stránkách dole, ale je jen na úvodní stránce dole. Může mi někdo poradit co s tím?!
A copak bys chtěla poradit?!
No jak jsem pochopila je to špatně měla by být na všech stránkách. Nebo ne?
Vetsinou maji lidi problem opacny :o) ... tu reklamu tam generuje robot, jestli to mas opravdu dobre nastaveny ... (zrus pripadne i tu kolonku kde vyplnujes jmeno hlavniho ramu) ... a zkus <b>chvilku pockat</b> nebo uploadnout stranky znovu ... tohle by tusim melo funglovat bezpecne :o)

Radek
Tak díky, mě to zajímalo kvůli tomu, aby mi ty stránky nesmazali.

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata