Jak nainstalovat eAccelerator

Dobry den,ja sem si dal na ftp soubory ale neco je v php a nefunguje a furt mi to pise ze mam nainstalovat eAccelerator prosim napiste mi tu prosim jak se to instaluje na stranku prosim pomozte :-)
A co jsi to sem nahrál, že to vyžaduje eAccelerator?

Musím tě ale zklamat. Návod co a jak bych dodal, ale bude k ničemu, protože Webzdarma nepodporuje eAccelerator a ty nemáš žádnou možnost si to sám nastavit.
A naky jiny program aby slo PHP ? co eLoader ?
?
Teď vůbec nechápu o co ti jde.

Řeknu to na rovinu. Musíš se spokojit s tím co je ti nabízeno. Jakékoli nestandardní požadavky nelze splnit. Co také čekat od freehostingu.
Jednoduše řečeno, cokoli, co vyžaduje systémový zásah, nelze akceptovat. Mezi těmito zásahy je i eAccelerator, eLoader, jakýkoli akcelerátor, jakýkoli loader, dokonce i jakákoli neaktivovaná PHP knihovna.

Pokud máš nějakou PHP aplikaci, která vyžaduje něco navíc, než WZ poskytuje, tak s tím zde hold nepochodíš. Budeš muset najít jiné řešení - jinou aplikaci nebo jiný hosting, který toto nabízí (což u freehostingu docela pochybuji).

Jinak pořád stejná otázka. Co jsi to sem nahrál, že nutně vyžaduje eAccelerator nebo co já vím? Zrovna akcelerátory jsou něco, co by mělo fungovat i bez nich. Pokud to nějaká aplikace povinně vyžaduje, pak se jedná buď o debilně napsanou aplikaci, která jen zatěžuje server, nebo se jedná o specifickou aplikaci, na kterou se ale freehosting vůbec nehodí.
no ok jen sem se ptal ! ok ale děkuji za radu a já si rozjedu PHP fusion :)