Warez na stránkách :-//

Chtěl jsem se zeptat, jestli se WAREZem rozumí i tzv. CRACKy .. Oběvil jsem jednu stránku, která nabízí cracky na některé aplikace, za které je nutné běžně platit.

http://kteo.wz.cz ... :-((
Když se to vezme kolem a kolem, warez jsou programy které někdo umístí na internet a ostatní si je tak můžou nelegálně stáhnout, což je samozřejmě nelegální a výrobce z toho nemá ani groš.Cracky vytvářejí lidi aby zrušili ochranné prostředky programů, omezení trial verzí atd. V podstatě je to tedy dílo těch lidí a né oněch výrobců softwaru. Čili to vlastně není warez;-) Avšak obávám se, že v paragrafu 4 odstavec 1 zákona o webzdarma(TM) se píše o porušování autorských práv, k čemuž použitím cracku zřejmě dochází. Ale nejsem právník.;-) Nemůžu tvrdit jestli je to správné či ne už jenom z troho důvodu, že v těchto věcech nemám úplně čisté svědomí;-) I když, kdo má....
>>že v paragrafu 4 odstavec 1 zákona o webzdarma(TM)
Sakra, ten jsem nečetl:o).
Jinak warez, cracks, prono etc se zde nesmí....
Taky ho už Míra zrušil

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata