Formular email

Poradte mi nekdo jak mam nastavit nebo co udelat,aby mi slo posilani mailu na moji adresu ze stranek.Vytvoril jsem si formular podle napovedy,ale pri odeslani mi to vypise "NEPOVOLENE POUZITI FORMULAROVE BRANY". Vse jsem ale nastavil tak jak ma byt podle napovedy.Kde je teda chyba?
Zatim diky.
dej sem adresu, kde ten form mas... jinak babo rad :-)
Ta adresa je www.fotodigi.wz.cz/napiste.htm
vytvor si vlastni skript v php za pomoci fce mail()

(test aneb proc nejda sekce php ve foru)
promin asi jsem ti moc neporadil ale kdyz se kouknes do php manualu tak tam je krasny priklad ;-))

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata