nefunguje mazani

Malej problem podašilo se mi nahrat si soubory co meli v puvodním názvu ceskou diaktriku a tedka nejsou prejmenovat , smazat , proste nic. Co stím ?

Děkuji
Napiš adminovi...
Napiš adminovi... //////////ú rad bych ale kdyz se nedostanu tam nemuz pihlaseit ani mui nemuzu rict co ma zmazat , ach jo
zkus si zmenit kodovani v browseru (resp. nastavit automaticke). lepe asi prihlasit se ftp a pak uz na to snad nema cestina vliv...

nechapu, jak jde dohromady tvuj problem s prihlasenim se a nevhodnymi znaky ve filename

m.s.
prosima a "asi uplne nejhorsi otazka "

ale ja zjistim aresu ftp kam se hlasim ?
a heslo ?

Jirka
http://webzdarma.cz/pp.html?1#3

???na takoveto otazky snad nema ani smysl odpovidat??? a kdyz uz, tak si tech par pismen po sobe precti, tezko se to bez slovniku preklada :-) koktava sislava klavesnice, tfuj :-)

m.s.
pohoda už jsem to smazal

Jinak prosimte , proc se mi stale nedari pripojit se normalne
z www.webzdarma.cz ???

Ale ftp se pripojim - JIRKA
no to vazne netusim :-) me se zalogovat podarilo (jak asi vidis), takze mozna nejakej docasnej problem...

m.s.
i kdyz je pravda, ze jsem to zkousel az nyni - takze nemohu posoudit, co to delalo pred trema hodinama ...

m.s.

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata