Pomóóóóóc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mám udělanou www stránku ve wordu a nejde mi to tu dááát, jak to mám udělat???????????
Nedělej stránky ve Wordu, ...
Jiste nedelej ji ve wordu v cemkoli co to jen pujde ale word vynechej je to nejvetsi smejd co vubec existuje :/
Pro začátečníka čím jednodušší editor, tím lépe. MS Word i z jednoduché stránky vygeneruje tolik zbytečností, že z toho jde hlava kolem. Mě zatím stačí obyčejný poznámkový blok.
Poznamkovej blok NEdoporucuju. Je to neprehledny a pro vetsi projekty nepouzitelny. Najdi si nejakej peknej HTML editor, pokud nechces wysiwyg (taky ho nepouzivam), zkus treba HTML-Kit nebo PSPad (muj oblibeny :)
Ale má jednoduché ovládání, je v češtině a pro menší projekty plně postačuje. Přehlednost zdrojového kódu závisí spíše na autorovi.
No k tomu editoru: Používám HomeSite a jsem s ním poměrně spokojenej, ale nemyslím, že ti tu ty stránky nejdou dát kvůlli tomu, že je děláš ve Wordu. (Cosi jsem v něm zkusil zmastit a dal jsem to tu v pohodě). Zkušel jsi je nahrávat pře FTPčko, nebo webové rozhraní?
A zase editory. To už tu bylo, ale všichni jste trošku šáhli vedle. Ten, kdo dělá web ve Wordu, tak asi neumí HTML a tudíž rozhodně NotePad je ta největší blbost, co mu můžete doporučit. Zavádějící je pro něj i jakýkoliv ne-wysiwyg editor. Takže zkuste něco jiného.
Já doporučuji než Word, tak raději si dát trošku práce a udělat to ve FrontPage. Nění to ideální, ale pro absolutního začátečníka stačí.
pucit si (koupit) knizku o html a nebo si najit nejaky referenci prehled ja zrovna jeden mam a kdyz budu od te lasky tak to prepisu a umistim na web
textovy blok je nejlepsi!!!
Prehlednost zalezi opravdu hlavne a autorovi... pokud to nebudes psat jak prase, tak se v tom vyznas...
pro laděni je lepší PsPad
heh, ze bych tu nebyl sam kdo ted odpovida? nejlepsi je stejne poznamkovy blok:-)
Ne nejlepsi je edditor AceHTML 5 Pro :)) Ten mam rad :)
NOTE PAD NOTE PAD NOTE PAD
proč neudělat novou diskuzy s názvem:
Kdo plácne větší kravinu??? :)))