Symfony, problém s parsováním xml souborů

Zdravím, vytvořil jsem si aplikaci s použitím symfony frameworku. Na mém počítači jede vše bez problémů. Jakmile však nahraji aplikaci na webzdarma, začne vyhazovat hlášku: Unable to parse file "/3w/users/f/-/web/vendor/doctrine/doctrine-bundle/DependencyInjection/../Resources/config/dbal.xml": The XML file "/3w/users/f/-/web/vendor/doctrine/doctrine-bundle/DependencyInjection/../Resources/config/dbal.xml" is not valid.
Tuto chybu to házelo nejen u tohoto bundlu, ale i u jiných, které jsem odstranil, protože sloužily pouze pro vývoj. Ale Doctrine je již potřebný.
Předem děkuji za pomoc.
Chtěl bych se zeptat zda je možné tento problém jakkoliv vyřešit, jelikož jsem plánoval koupit si zde program Základ a doménu. Na své aplikace převážně využívám Symfony framework. Problém se snažím vyřešit ještě sám, zatím však neúspěšně. Byl by možný přístup ke konzoli, kde bych třeba mohl spouštět Symfony příkazy a instalovat přes composer?
Předem děkuji za odpověd.
Dobry den, nemuze byt problem ve verzi PHP?
Dobrý den, verze php na mém pc je 8.2.9, na webzdarma jsem aktivoval 8.2, takže si nemyslím, že by byl problém s verzí php.
Zdravím, problém jsem prozatím vyřešil, snad nebude tato oprava dělat v budoucnu problémy. Pokud někdo také má tento problém, vyřešil jsem jej následovně: v souboru /vendor/symfony/dependency-injection/Loader/XmlFileLoader.php jsem na řádku 459 jsem nahradil $dom = XmlUtils::loadFile($file, $this->validateSchema(...)); za $dom = XmlUtils::loadFile($file, null);, tímto by se xml soubory neměly validovat.