GD 2.0

Můžete trošku upgradovat PHP.
Chtěl jsem použít pár funkcí z GD a furt mi to chcípalo až sem zjistil, že jedete na verzi 1.6. Ta už je trošku postarší ne?
Díky K.
nejsi jediny kdo by ji potreboval
Ja zatim delam s 1.6, ale chtel bych vyuzit par veci z 2.0.
Zkousel jsem to doma, ale stare veci s PNG mi v tom nejak nejedou, hlavne dela problem pruhlednost.

Mate nekdo online nejaky projekt ktery vyuziva 2.0?

A pripadne, nevite o nejakych strankach, kde je o moznostech GD2.0 vice informaci?
V manualu k PHP jsou ohledne novych funkci 2.0 docela diry...Zdenek napsal:
Zdenek napsal: neco ti tu vypadlo nebo jsem tenepochopil

kdyby te zajimalo mam rozpracovany kolacovy graf znazorujici zastoupeni prohlizecu v procetech je to zalozeno na fci imagefilledarc() viz php manual kdes e urcita cast vysec kruhu da primo vyvorit zadanim polohy stredu kruhu polomnerem (vyskou ,sirko kruzice popr elipsy) a uhlem teto kruhove vysece uhel se da celkem dobre vypocist (treba trojclenkou) atd...
Zdenek napsal:
>
> Zdenek napsal: neco ti tu vypadlo nebo jsem tenepochopil

Jo, sorry nevsiml jsem si toho

>
> kdyby te zajimalo mam rozpracovany kolacovy graf
> znazorujici zastoupeni prohlizecu v procetech je to
> zalozeno na fci imagefilledarc() viz php manual kdes e urcita
> cast vysec kruhu da primo vyvorit zadanim polohy stredu
> kruhu polomnerem (vyskou ,sirko kruzice popr elipsy) a uhlem
> teto kruhove vysece uhel se da celkem dobre vypocist (treba
> trojclenkou) atd...

To vis ze by me to zajimalo. Najdu to nekde online?

A zkousel uz jsi nekdy sestavovat obrazek typu PNG z jinych obrazku?
>A zkousel uz jsi nekdy sestavovat obrazek typu PNG z jinych obrazku?
jo podle manualu na lokale
>To vis ze by me to zajimalo. Najdu to nekde online?
zati me nedal jem to tam protoze to tady nefungovalo nebyla tu potrebna knihovna

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata