img menu

betaweb.borec.cz

když se načte stránka, tak buď to menu blikne nebo až po prvním přejetí se načte ten hover. takže se ptám, stačí když obrázky těch hoverů načtu v kodu ještě před menu pomocí visibility: hidden, nebo je lepší věcička na to?
tim si stejně nepomůžeš. stejně by to načítalo

ale dal bych pryč .menu a:hover {background-color: #ffffff;
můžeš přestat spamovat tohle forum? myslim ře konkrtétně tobě tu každej poradil až moc. takže můžeš maximálně šoupat nohama...
já používám něco podobnýho... akorát neměnim celej obrázek a dávám ho jenom na pozadí, ale v podstatě to je do samý...

problém bude o pomalejšícho připojení, když někdo pude přes telefon bude mu to dost blikat. já používám jenom proužek a stejně to přes telefon moc nejde... :(
skaff: tohle by nepomohlo? http://www.wellstyled.com/css-nopreload-rollovers.html
jj jasně... to je ono. dik
Skaff, to načtení, s hidden (nebo se používá sada obrázků s nulovou šířkou) je dobré řešení.
Ještě se používá jiné, kdy se načte celý obrázek menu, který je větší jak to, co ukazuješ a při hover se v css posune zobrazování. Konkrétně. Normálně dáš přes css na pozadí obrázek, position 0 0; a na hover dáš position třeba 100 0; viz mnoho webů, tuším pixy to taky rozebíral, jedna z mnoha ukázek je i na fiestaclub.wz.cz (menu) (no, není překrásná, ale funguje).
>> při hover se v css posune zobrazování
jo, o tom pixy pise na te adrese, co jsem pastnul
Tonik, jo, to je ono...