Hmmm, tak když sem se pokoušel vytvořit nový adresář, tak mi to (po zadání názvu a kliknutí na OK) skočí do zadání mý adresy a hesla. Dobře, když to udělam takl mi to skočí do normální administrace jako kdybybch se poprvé přihlásil.
tak to zkus vytvorit pres FTP
Jo, když dam storno tak sem tam kde sem byl
Jak to mam vytvořit přes Total Commander 6.53?
az se pripojis k svymu webu v TC tak zmackni F7
Dík moc, mezitim sem sice na to přišel ale moc díky!
... a existuje vůbec něco, co by se ti podařilo a fungovalo? Když se podívám na adresu odkazu ZKOUŠKA - tak hluboko vnořený soubor web.html jsem ještě neviděl. A NAVÍC - SAMOZŘEJMĚ - NEFUNGUJE !
http://legolas333.wz.cz/web.html
P.S. web opravim aby fungoval, ale ne teď, nemam moc času jako dycky, chodim do práce
lol
Blahopřeji, ohromně ste mě rozesmáli
16 a pol
tobě je 16 a půl a nedokážeš něco pochopit po 120 příspěvcích? viz. tvuj jiný thread ?
...a nutně musíš do práce?
taky trochu divný v 16 do práce :D nutne
..i když, když nutně potřebuješ peníze, jedna z možností jak je získat je nutně chodit do práce.
... to je tak hnusná možnost, že se mi až seknulo PC :-)))
MzM: kvůli tý práci sem se ptal kolik mu je... říkal sem si že třeba takovej dvaceti letej člověk nemůže bejt tak blbej :)
Chtěl jsi napsat PILNEJ - ne? To vypadá, že chodí do práce sem a zaměstnává polovinu fora svou neúspěšnou snahou pracovat !
Nechápu, co se vám nezdá, že v 16 chodí do práce. Sou přece prázdniny, tak chodí na brigádu. Mě je 17 a taky chodim do práce...
Doufam, pro tve dobro, ze mas na sebe havarijni pojisteni, abys zamestnavatelum nemusel nic platit :-) Uz tak dost ze musis nutne do prace, abys nahradil skole ty pocitace...
Tohle bych si bejt tebou nenechal líbit Quinixi
Legolas: to byl hodně trapnej pokus...
Mi je skoro 50 a taky nechodím do práce. Za těch skoro 50 let jsem se totiž naučil, jak nechodit do práce! A to je asi moje nejdůležitější životní zkušenost...
Politika: nazory.... No comment :-)
... jo nebo mě je 13. a taky nchodím do práce... :-)