Ztracena data !?

To si delate srandu? Je znamo ze mate problemy, ale slusnosti je informovat o zavade alespon 2 dny pred odstavkou jelikoz jsem timto ztratil veskera data a web... dekuji!!
Doufám že ne .Nechci jim nadávat ,protože tohle je nej freehosting adoufám že nepřídu o svůj web!!!2 mí weby mám v compu ,ale ten třetí už v compu nemám
No to ja prave mam take zalohu, ale to co jsem jete nemel zalohovane tak je v prdelce...no nevim co budu delat
Jsem velice rozhořčen. Webzdarma udělal pěkný podraz na své zákazníky, mchápu že je to freehosting, aleměli jste informovat o této akci alespoň den předem, jelikož všechna, která nemám zálohovaná a měl jsem je uložena jen zde, byla ZTRACENA
Jestli ten web bude v pr.... tak rozvazuju pracovní poměr. Web namám nikde zálohovanej. @!#$
Hoši pláčete dobře, ale na špatným hrobě...
Já vim ,ale štve mě to

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata