Problém s osamostatněním

Zdravím,po Vašem předchozím doporučení jsem se rozhodl udělat stránky kompletně v HTML.V mém případě tedy PSPad.No,abych to uvedl na pravou míru,narazil jsem na starý známý problém.Podívejte se na titan-quest.mysteria.cz.Stránky jsouna web dány pouze abych si vyzkoušel jak to bude vypadat takže se prosím podívejte na levou stranu kde sou pod sebou 3 obrázky(části menu) Tvůrci,About Tq a F.A.Q.Takhle by menu pokračovalo asi dalších 15-20 obrázků.No a tady je problém.Potřebuji ty obrázky neboli to menu nějak oddělit do bloku nebo do samostatného sloupce nebo já nevím do čeho,aby to jednalo samostatně a doprostřed bych si mohl vkládat obrázky a psát jak bych chtěl.Teď totiž,když chci něco napsat nebo vložit obrázek,tak se sice vloží,ale zároveň to obrázek,který je vlevo v menu na stejné úrovni(např. Tvůrci),posune dolů o velikost toho obrázku,který vložím doprostřed.Zkrátka např. na http://diablo2lod.diablo3.cz to autor jaksi rozdělil do 3 samostatných částí.Tak bych to taky potřeboval.Prosím nutně bych potřeboval pomoc.Díval sem se,ale nikde sem nic moc nenašel.Děkuji moc za odpovědi.
zkus se ještě podívat na:
http://css.interval.cz/
No tak teď teda nechápu co tam.Napadlo mě,že bych menu mohl dát do jedné tabulky a zbytek strany do druhé..to by šlo?
no ano, to je jedna z koncepcí jak vytvořit rozvržení stránky - soustava do sebe vzájemně vložených tabulek - tedy ty dvě tebou zmiňované tabulky vložit ještě do třetí a tak pořád dál. Viz třeba:
http://www.vitdlouhy.cz/weblog/2004/06/priklady/3-stejne-vysoke-sloupce.html
S rozvojem CSS je současný trend rozvržení stránek (layout) vytvářet spíše pomocí kaskádových stylů -viz např. http://css.interval.cz/layouty/.
http://www.vitdlouhy.cz/weblog/2004/06/3-stejne-vysoke-sloupce-tabulky-jsou-vhodnejsi.php
Jo teď sem našel něco co vypadá dobře...http://www.jakpsatweb.cz/tabulky-design.html tady je tak v půlce stránky s nadpisem "složitější tabulka"-to mě zaujalo.Bude to fungovat?Vzhledem k méu problému
jo přes tabulky uděláš cokoliv, je jen otázka jak dlouho se ve vnořených tabulkách dokážeš orientovat.