Pozadí

ahojky schíním někoho kdo by mi radil se a pomáhal se stránkama.Také scháním nějaké pozadí s koněma a pejskama. Kdyžtak pište na icq.: 314-793-475 nebo na mail.: karolina.simackova@centrum.cz
ty máš asi hodně rychlej net, že? nějaký VIP připojení ;-) 1MB obrázek hned na indexu to se vyplatí =o)

tohle je diskuzní forum, odpovědi čekej zde. já ti klidně poradím - takže ten gigantickej obrázek na indexu pryč, ta úvodní stránka není moc v souladu s pravidly wz, některé obrázky se ti nezobrazují...

pozadí co hledáš viz google
Jak praví Mike, optimalizuj a pročti pravidla WZ a co je prosím icq? K těm číslům dodám, že uvést 90-60-90 tak vím o ochotnících, kteří by jistě pomáhali... ;o)
obrázek je moc velkej, sice sem ho měl hnedka načtenej, ale zmenšit ... nejen velikost, ale i rozměry ... a tím že zmenšíš rozměry, zmenšíš i velikost :o)

ot: 90-60-90 je kost a kůže = hnus, já bych nepomáhal ani kdyby mi platila :P, jsou lepší míry než tendle kostitřasovej normál.
Nechápu co máte s těma mírama
Keri: "Nechápu co máte s těma mírama" to nic, jsou to "jenom" puberťáci ;)
Btw, já taky takhle malý čísla neberu :D

No a pokud bych ti mohl poradit, na stránky žádné pozadí nedávej. Akorát odtahuje pozornost od toho hlavního: textu
Info: www.jakpsatweb.cz
Tom: ale neni zase blbý nechat ty stránky bílý?
nemusíš to mít bílý - co třeba jednoduchá textura - šedá / světle šedá šrafování, nebo jemný gradient, nebo prostě jen pěkná kombinace barev pozadí / obsah? dávat na pozadí nějaké zbytečně velké obrázky ale opravdu nemá smysl... třeba tady máš: světle modrý pozadí, a šedej obsah s modrým zvýrazněním - a jak to vypadá? jednuduše, a pěkně ;-)