Warez ano nebo ne

Dobry den, chci se zeptat, zda li napr. udelane forum o Couner strike s odkazem na stazeni apod je warez? Nebo nejake filmy.. Diky
Ano, odkaz na stažení je warez.

Už to tady někdo myslim odkazoval:
“Za zásah do výlučného autorského práva je potřeba považovat jakékoli zpřístupnění díla veřejnosti způsobem, že kdokoli k němu může mít přístup na místě a v čase podle vlastní volby, tj. i prostřednictvím pouhého “linku” nezávisle na vlastnictví či užívání rozmnoženiny díla, která je prostřednictvím linku zpřístupněna (tzn. zpřístupnění jako tzv. mirror downloading či embedded link). V tomto ohledu se jedná o další užití díla, ke kterému je zásadně nutný souhlas majitele autorského práva k zpřístupněnému dílu.”
(Autorský zákon: komentář / Ivo Telec, Pavel Tůma, 1. vyd. Praha: C. H. Beck, 2007, strana 228)
<HTML>Ano, je to warez, důvod již uvedl Freeze. Web, který slouží zjevně jen k tomuto účelu, je po objevení bez upozornění smazán.

<em>udelane forum o Couner strike s odkazem na stazeni apod</em><br>
Pokud by na celém fóru bylo proti podmínkám jen tohle, tak bys byl nejspíš nejdřív jen upozorněn a požádán o odstranění takového obsahu. Pokud by se tak nestalo, pak by web mohl být smazán.

<em>Nebo nejake filmy</em><br>
Tyto případy se mažou bez upozornění.</HTML>
A kdyz tam budou jen megavidea a dvixy?
Megavidea a dvixy mi nic neříkají. Podstatné je, jestli máš k nabízenému obsahu distribuční práva. Pokud ne, je to warez a nemá tu co dělat.
<HTML>Jestli chceš provozovat warez, zaplať si vlastní server, vlastní doménu a připrav si dost peněz na právníky, na pokuty a na uživení tvé rodiny, až budeš v báni.

WebZdarma je server fungující na území ČR, platí zde zákony ČR a jako "velký" provider nehodlá mít kvůli svým uživatelům žádné pletky se zákonem. Proto po jakémkoliv upozornění na nelegální obsah maže, protože nic jiného ani podle zákonů dělat nemůže (jakmile o provozovatel ví o obsahu, je za něj plně zodpovědný).

Mezi náma - není warezových serverů po světě dost? Nač duplikovat obsah?</HTML>
Ano je jich hodne, ale jinak chci udelat nejake fun forum, ale nefci ti joomla forum ani phpbb prosim porad :(
To máš těžký. Kdybys psal česky a nezmiňoval se o warezu, možná by ti někdo i poradil. WZ nepotřebuje mít na svých serverech taková fóra.
Kite prosim :(
Ty chceš provozovat warez forum a nevíš ani, kde sehnat instalačku? Kašli na to... Abys neřekl... zadej do google vyhledat - free php forum -
Lamo, uz se nad sebou zamysli jsi tak trapne ubohy styma svyma kecama, free phpbb forum je na nic, nemuzes stahovat zalohy, neni to mysleni do budoucna.. na wz.cz to nejde, na endore ano..
Moxor: On ti tu někdo nabízel phpbb forum?
Aby ses neztrapnil ty. Což jsi podstatě již udělal. Čim se podle tebe Lama provinil? Dal ti konstruktivní odpověď.

Pokud ti nevyhovuje phpBB, tak si najdi jiné. Lama ti dal návod - do google zadej "free php forum". Pokud nechceš free, tak jen zadej "php forum". Tady jen poznámka. I PHP aplikace jsou chráněny autorským právem a platí stejná pravidla jako u softwaru. To znamená, že použití aplikace bez řádné licence je nelegální.
Pokud ti žádné nebude vyhovovat, tak si udělej vlastní nebo přehodnoť své požadavky.