404 sobor index.html nenalezen

Vždy když se snažím připojit na stránky mi to vyhazuje ze soubor index.html nebyl nalezen nevím co s tím dělám to podle knihy CSS a XHTML Tvorb dokonalých vebových stránek. Co dělám špatně?
No vždyť to tam máš na té obrazovce napsané:

Přístup nebyl povolen. Zřejmě kvůli chybějícímu soubor index.html, index.htm, index.php v _kořenovém_ adresáři atp.
Pozor: system je citlivý na velikost písmen ! (tzn., že Index.htm není totéž, co index.htm)
Stejně tak nefunguje, pokud je index.html umístěn v nějakém podadresáři.


Dokud v kořenovém adresáři webu nebude soubor, který se jmenuje index.html, index.htm, index.php (nebo pokud si nenastavíš, že se má jmenovat jinak), tak to prostě na WZ fungovat takto nebude
Ano ale co je myšleno kořenovým adresářem. Mám to uložit přímo do Místní disk (C:) nebo jak? V té knize je napsáno že si mám do Céčka udělat složku nase_prvni_stranka a do toho index.html. Nebo snad jde tady na WZ přímo nastavit ze kterého disku a složky se ten soubor má rozjet?
C: tady nehledej, protože tu není. Kořenovým adresářem je ten, do kterého se přihlásíš svým FTP klientem. Žádnou "složku" dělat nemusíš, prostě ten soubor index.html nahrej přímo do adresáře, do kterého ses přihlásil.

Vytvářet podadresáře na webhostingu začátečníkům nedoporučuji, protože si tím nadělají pouze zmatky. Běžně mám v kořenovém adresáři webu i stovky souborů a ničemu to nevadí.
Až budeš mít na disku C vytvořené dokonalé stránky, přihlásíš se pomocí nějakého programu ke svému účtu na WZ a své stránky (tedy všechno, co je ve složce nase_prvni_stranka tam překopíruješ).
Určitě v té knize bude také to jak vytvořené dokononalé stránky zveřejnit (publikovat) na internetu
Děkuji za pomoc taky už jsem to zjistil a korát tady zaplňuju fórum. No alespoň už mi ty stránky jedou. Ještě jednou děkuji za pomoc. :-D
OK, jen bacha na to iso-8859-2, Windows používají jiné kódování a obvykle se povede obě znakové sady smíchat
Prosím Vás o podrobnější postup na vložení toho indexu přes total comander.Sem z toho volaaký zmatený.Děkuji.
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?34