Google Chrome - velikost textu

Zdravím, právě jsem přišel na divnou věc, že se mi na některých stránkách rozhodila velikost textu. Přitom v editoru (používám Kompozer), Firefoxu i IE je to v pořádku a dělá to jen v Chrome. Například tahle stránka: http://mrakoplash.wz.cz/aktualizace.html
Nevíte čím by to mohlo být? Kdyby bylo něco blbě v HTML kódu, tak je to snad rozhozené i v jiných prohlížečích a ne jen ve Chrome. Asi bude problém v tom, že mi tam ten Kompozer zbytečně vkládá plno tagů BIG, ale ono je v něm prostě problém v tom, když chci nastavit určitou velikost textu, tak tam není žádný výběr velikosti v pixelech (jako třeba ve Wordu), ale jen dvě tlačítka zmenšit a zvětšit písmo, takže když chci určitou velikost tak na ty tlačítka musím klikat, dokud nemám písmo v určité velikosti. No a to tam asi pak vkládá zbytečně moc těch tagů BIG a je v tom zmatek...
Nejlépe zbavit se úplně všech značek big a small. V dnešním HTML už nemají co pohledávat.
Blbne to i na jiných stránkách třeba tady: http://mrakoplash.wz.cz/games/civilization.html Velikost hlavního textu recenze každého dílu by měla být stejná a stejná je ve FF, IE i Kompozeru, ale Chrome má Civ1 - správná velikost, Civ2 - větší, Civ3 - větší, Civ3:PTW - už zase správná, Civ4 - zase větší... achjo...
No jo, ale jak mám v tom Kompozeru upravovat velikost textu, když tam k tomu žádný jiný nástroj není?
Proč chceš měnit velikost textu? Pokud chceš nadpis, udělej nadpis. Pokut to Kompozer neumí, vyhoď ho a začni používat třeba Notepad nebo PSPad.
Když já už si na něj zvyknul. :) No v těch padech bych to musel všechno editovat ve zdrojáku a to je nepohodlné. Když začnu normálně psát nový text tak je vždycky strašně mrňavý. Kdo to má luštit takové blechy. Tak to musím právě vždycky zvětšovat.
Právě proto je špatný. Když edituješ přímo HTML, tak je velikost písma akorát. Zbytek se doladí přes CSS.

Kompozer jsem si kdysi vyzkoušel a po prvních pokusech letěl jak namydlený. Je to nepoužitelný editor. Raději použij nějaký odlehčený redakční systém, ten za tebe vyřeší i stylování.
Právě jsem si všiml, že tam mám i css.css a v něm je "font-size: 10px", předpokládám že když to tam změním na větší, tak už mi to nový text bude psát automaticky větší, že? Já se v těch kaskádových stylech moc nevyznám :) Tohle css bylo součástí nějaké šablony, kterou jsem si někde stáhnul, upravil a použil ji na své stránky. No jo, jenomže pak bych musel všechny ty stránky poupravovat a vymazat tam všechny ty bigy a smally. To bude teda pěkná fuška. Teď jsem zkusil i Operu a tam je to taky rozdrbané i když trochu jinak než v Chrome.
To si snad děláš srandu. Se nedivím, že Chrome a Opera to rozdrbaly. Protože je to už rozdrbané ve zdrojáku.
Vždyť ty tam máš vyBIGovaný kaskádový efekt. Se nediv, že se prohlížeč z toho cvoknul.
Je to paradoxní, ale Chrome a Opera jsou vlastně ty, kteří stránku zobrazuji správně. Dle zápisu tam postupně nabaluješ tag BIG, takže je evidentní, že následný text je větší než předchozí.

Pro změnu velikosti písma se používají jiné metody. V dnešní době výhradně přes CSS pomoci font-size. Postaru, a evidentně se v editoru může stále nacházet, je použití tágu FONT.

Takže moje rada, vyhoď tu příšeru, co máš na webu a udělej to pořádně (bez těch BIGů).