Kolik Vám je ???

Pokud si pamatuji, tak jsme se vsichni domluvili na stredu a ne na utery.
<HTML>MzM: Ve středu si asi půjdu pro řidičák, takže to znamená že se s váma nepotkám. V úterý tam maj jen dopoledne :-)</HTML>
<HTML>Tak jsem si právě uvědomila, že na středu už mám jiný program :-D No tak půjdu pro řidičák jindy.</HTML>
Tuto středu to bude jinde (Merhautova 110 tuším), pokud máte zájem, zkuste mě sehnat, dodám další info.
merhautova 110 "u lasa"
Středeční dýchánky se přesunují do Valašky, protože provozovatel z Plzeňky nechce, aby mu tam chodili lidi... podrobnější info an dýchánku ve Valašce. (mají tam levnější pivo a lepší kuchyň)
<HTML>Já se divím, že řešíte v tématu "Kolik vám je ???" srazy a dýchánky. Ale co, je to Mimo téma, tak to sem krásně pasuje.</HTML>
Niapl: Kdybys toto vlákno sledoval delší dobu, tak zjistíš, že hlavní téma se víceméně změnilo na Markův život :) A tudiž mezi jeho životem jsou srazy a dýchánky ;)
A jedním ze základních důvodu je existence tohoto vlákna, pač se jedná o NEJDÉLE fungující vlákno na tomto fóru.

Jen si to připusť: vytvořeno 29. 08. 2002 19:35 a do teď je tu 484 příspěvku. Takže za chvíli oslavíme kulaté jubileum.
<HTML>A vy předpokládáte, že vám to vlákno nesmažu, je to tak? ;) Délka života nehraje roli, já v tom vidím offtopic dost jasný. Takže:

<em>Kolik vám je let?</em>


Mně je 100 ± 80 ;-))))</HTML>
<HTML>2Nípal: ano, předpokládají, když jsem ho nesmazala ani já. ;-) Takže na nějaké mazání zase rychle zapomeň,

Jinak mně je stále krásných 18 :-)</HTML>
2Nipal:
Nemaz ho.. ja sem dycky vlezu kdyz se mi jednou za cas nechce spat a pres noc si to prectu ;)

(btw 2!+4^2)
<HTML>Můj věk je roven obsahu plochy pod grafem této funkce:

f(x) = 100/(x^2) pro všechna x větší než 5.

Je-li váš věk nižší než mnou výše uvedený a tudíž pravděpodobně neznáte výše potřebný matematický aparát, vyřešte následující úlohu níže a dostanete totéž:

Bazén má čtvercový půdorys. Je v něm 100 kubíků piva. Uvažujme nyní výšku pivního sloupce v bazénu jako funkci délky strany bazénu. Předpokládejme, že náš bazén má délku strany 5 metrů. Jakou plochu (v metrech čtverečních) opíše pivní sloupec při následném zvětšování délky strany bazénu?

;)</HTML>
<HTML>Nípal: no prostě už jsi děsně starej...

Chjo, mně je asi vážně už těch 18, protože mi dali řidičák :-D</HTML>
<HTML>Thalia: mně bude brzy 12, takhle jsi to s tím svým věkem myslela?</HTML>
No me je 17 a delam do html php mysql zend framework c++ assebler(arm, 8-bit avr risc) + atmel(arm) mikroprociky a hradlova pole xilinx .. jo je to sranda
Ahojky,
je mi 18let. Domácnost sdílím s pc prakticky už od narození. Internet jsem slavnostně přivítala okolo desátého roku mé egistence. Zajímám se cca 6 let o tvorbu web, ale stále jen na začátečnickém stupni a to kvůli nedostatku času, což mě opravdu štve. Dále se v poslední době zajímám o grafiku, nejčastěji používám prográmek GIMP, což jest taková obdoba PhotoShopu (kterým také neopovrhnu). Avšak GIMP upředňostňuji kvůli lepší přehlednosti - i když jde spíše o zvyk! :) No a na závěr... mou nejčastější činností na pc je paření her! :) Nejčastěji to bývá UnrealTournament (jakýkoliv, nejčatěji však starý dobrý, a nebo 2007 kvůli graf zpracování) a samozřejmě TheSims (dnes už pouze 2! :)). A zkouším novinky, jako v poslední době např. Bioshock, CRYSIS.... atd. ale to nemívá dlouhého trvání, zkouknu zpracování, fyziku postav, grafiku... a pak se zase vracím k UT.
Přeji dobrou noc a krásný zbytek dne! ;)
No, mě je 9, na PC něco dělám už celkem dlouho. Přestože jsem zkoušel dělat html a věci okolo, zjistil jsem, že to vůbec neumím, tak už se do toho raději nepouštím.
PC používám výhradně na hraní her. Nejvíc teď asi FS 2004, zkusil jsem FSX, ale na to nemám moc stroj, i když.... No do FS 2004 je toho zatím víc, takže FS 2004. Občas zkouším i něco jiného, třeba Crysis (už jsem to jednou dohrál, teď to zkouším podruhé, celkem bomba), zaujal mě též CoD4 (fakt pěkně udělané), ale asi nejvíc jsem byl překvapený z TimeShift. Nevím proč, ale zatím jsem nic hezčího neviděl. Možná ta myšlenka z posunem času společně se skvělým zpracováním, nevím.
Když nestřílím protivníky, nelítám z LKTB, nespravuju střechu, nespím a tak, tak dělám čudlíky. Jsou sice hnusné, ale fungují (viz http://www.flightsim.cz/forum_prispevek.php?id=207721&lan=0).
Mrkvo, to by bylo něco pro tebe, čudlíky jedou na Atmega8 + Atmega16, ale neprogramoval jsem je, jenom jsem použil hotový program... Takový jsem looser. :-)

Týýýjo, dneska jsem se vykecal....
..jo a internet doma nemám, zatím musím říct "chvála bohu"....
MzM: " internet doma nemám, zatím"
A dobře děláš! Hlavně si tu svini nepustit do baráku, jinak se jí nezbavíš =)
btw, dneska šelepka venku.....
Jak to jen mohlo takhle zapadnout?
Zítřejší slezina je v nedohlednu, ale když bůh dá, dám vědět, kde a kdy.
Beztak tam zas budu akorát já a Standa....
Je mi 9.
..mentálně, samozřejmně....
No ne, ten pětistý příspěvek jsem si prostě nemohl nechat ujít..... Už proto, že jsem tohoto kostlivce mnohokrát vytáhl na světlo....