Kolik Vám je ???

<HTML>Týjo samý jedničky. Ale to je 511 ne? Já už asi ničemu nerozumím :-).</HTML>
..tak se mi tam jedna vytratila, no...
Kdybys byla jako moderátor, co k čemu, tak ji tam doplníš....
í
<HTML>Tak to by ale bylo 1023 a tvůj příspěvek byl 1025...</HTML>
ale bílý jezdec byl 1111111111b
í
<HTML>Sakra, na to už si budu muset vzít kalkulačku.

18 por siempre joven y bella</HTML>
1111111111b = 1023d = 3FFh = 1777o
í (= 1001b)
I prosté kupecké počty říkají, že je to špatně! A netahej nám sem čínštinu!
tobě se zdá 1023 dýňových semen za 3 Fakt Fialové hrozny nepřiměřené? (1777 obilnýchZrn a 111111111 blech teď rozebírat nebudu)
你認為 1023瓜籽3紫色葡萄真的不合理? (1777 111 111 111 obilnýchZrn和跳蚤將不討論了)
Kdybys mluvil po našem, tak by to bylo hned jasnější. Ovšem vnucuje se otázka: "Není náhodou kombinace DS + FFH projímadlotvorná?
<HTML>Thalia: Por supuesto, eres una chica muy duradera - tienes dieciocho por la eternidad. :) Pero otras responciones de otra gente me parecen de blábol.</HTML>
...a já jsem osočován, že nemluvím ponašemu...
<HTML>Nípal, veo que tu español va mejorando :-). Solo una nota, la palabra "responciones" creo que no existe en español, es latín :-). La "responsión" sí existe (según RAE), pero con más frecuencia se dice "respuesta".

Asi budu plakat, zas mi napsali "Mohl bys...?" :´(.</HTML>
Tak nebreč, chlape... :D
JJ vzmuž se! Jednou na tu transplantaci našetříš. :-))
Jen to né. Nějakou ženskou tu musíme mít. Co by si pak o WZ mysleli jiní? :)
No však právě... po transplantaci bude stoprocentní žena! A stále jí bude 18.
Thalia::: Do té doby si dej alternativní přezdívku Thalia(us). Sice tím neznalým stejně nenapovíš, ale budeš mít alibi. Stejně je zarážející, kolika lidem jméno Thalia (alias Thálie) nic neříká. Buď jsou nepoškozeni základním vzděláním, anebo je jim kolem devíti let (jako MzM).
<HTML>Thalia: Muchas gracias por tu respuesta. Hay muchas palabras y frases a que no las conozco y por eso aplaudo cualquiera sugerencia o corrección. Pero sí, yo también creo que mi español se mejora.</HTML>
<HTML>Lama: stoprocentní osmnáctiletá žena jsem i teď, bez transplatace ;-). Dala bych si za nick do závorky (moderátorka), ale za tím by následovalo obvyklé "moderátor" a kdoví zda by si někteří nemysleli, že nevím, co vlastně jsem :-). Možná kdybych použila celé jméno, tedy "Ariadna Thalía Sodi Miranda Mottola", tak by si to už snad nikdo nesplet :-)).</HTML>
No - jenže Sodi taky vzbuzuje pochybnosti, Mottola zase asociace na choroby. Dalo by se to samozřejmě řešit na úrovni použitého RS vytvořením kategorie moderátorka (kam by samozřejmě Nípal neměl přístup). Ale vzhledem k tomu, že jsem tady někde četl, že se snad pracuje na novém fóru, tak se to v tomhle starém asi už nezmění.
<HTML>Ariadna a Miranda jsou snad jasné, že se tak nemůže jmenovat chlap.
Nj ve starém fóru už s tím holt nic nenadělám, u nového se uvidí. Asi budu muset nastudovat minibb :-).</HTML>
Já jsem to s tím chlapem zas tak nemyslel. Já jsem Thaliu (tu naši) několikrát viděl a neviděl jsem na její ženskosti žádný problém. :)
í
hej lamo:co přesně jsi myslel tou hnědou hmotou?
Ve vesmíru údajně existuje tzv. 'černá' hmota (já jsem ji neviděl - takže nemůžu na 100% potvrdit její existenci). Narozdíl od té pozemské 'hnědé'...
<HTML>Důležité je to údajně. Ona ta temná hmota dle mého názoru existuje stejně dobře jako zášupšák domácí, který žere ponožky. Můj názor na temnou hmotu a energii je ten, že vědátoři mají špatné vzorečky.

Co se hnědé hmoty týče, tu vídám hlavně na chodníku a o její existenci nikdo nepochybuje.</HTML>