nejspiz nejkamardstejsi stroj na svete GOOGLE. vyhledavani je imho trivialnejsi nez dosahnout mentalni imkopetence:)
(ticho po pěšině)
(cycho grobowyje)
(baba przebyteczna)
to Astronom:
tak mi napiš heslo pro přístup na tvé stránky a já ti to tam ZADARMO nainstaluju.
No vidíš Astronom, přece se někdo našel...
co si sám neuděláš to nemáš, na netu to platí dvojnásob.
jak víš že tě s tou "instalačkou" nepodělam a nedam tam nějakej nebezpečnej script?
no, myslím, že na tvém webu toho moc nepodělá...
nebo si založ nový, nech si to nainstalovat a pak změň heslo ne? Tady ti někdo nabízí řešení *ZDARMA* a ty nechceš? Já bych po tom hrábl... Navíc, ten člověk má vcelku výtvarného cíťu, tak by to mělo i slušný vzhled.... Ale jak chceš..
?
tak když to budeš chtít používat, tak to budeš muset minimálně nahrát na server
hele když neumíš programovat, a ani nevíš co je php a mysql,
tak vem tužku a papír, napiš nějakej kvíz, oskenuj to (snad proboha víš co to je) a dej to na veb jako obrázek (to by si taky měl umět když tam máš tolik krásnejch hejbacích gifů).Lidi si to pak vytisknou,vyplní, oskenujou a budou ti to posílat na email a ty to budeš vyhodnocovat.
jo, taky řešení, akorát bych obešel to skenování a lidem to rovnou naházel do schránky s ofrankovanou obálkou. To by bylo rychlejší.
obsah - předurčíš ty
změna - pomocí gumy
formát - *.ppr (jako papír)
instalace - přečtením (tzv. QuickRead)
jo a pak tě zavřou za spam...
to je fakt, daj ti akorat do držky...
tak si to můžou opsat
a každej nemá čas na tvoje blbý dotazy. zadej do googlu kviz.php
a hledej šmoulo.
co takhle dat vyherci tvuj PC aby si sem nepsal tolik otazek!
Ale co ty jeho otazky jsou casto velice funny, aspon se bavime, ne? ;)
Bože, Astronome, tady ti někdo nabídne, že ti udělá kvíz na webu a ty ho ještě zdrbeš. Já být simonem, tak už neodpovím ani písmenkem, i když formát .ppr je v podstatě poslání do p(p)r. No nic.
astronom: nepletes si nahodou trochu zkratky? ROTFL a ASIK... :))
no on asi myslel AFAIK :))