No, první soutěž by mohla být o to, co znamenají hýbací obrázky v menu na lukasuv-svet.wz.cz a odměnou by bylo, že by věděl, kam se vlastně dostane. :-o
Ne, sorry, je to kapku nepřehledné.
Soutěž? Proč?
no imho nikdy nezklame soutěž o poradny auto, nadupany PC, zajezd do teplejch kraju atd. :)
a ted trosku vazne. soutež na osobních strankach se mi zda docela zbytecna. jednak si nebudes moc dovolit poradnou cenu a druhak se ti navstevnost nijak vyrazne nezvedne
Zkus soutěž typu: Zašlete nám libovolný předmět (a pochopitelně i svoji adresu) do 31. srpna. Poté uděláme slosování a jediný šťastlivec všechny tyto zaslané předměty získá. To určitě přitáhne hodně lidí, a uvidíš, že se sejde dost věcí :))) A můžeš si navíc některé věci nechat, protože můžeš hýbat s počtem přihlášených :)
Já bych dodal rozbitou pračku a ohořelý prkno...
Mě tu přebývají 3 rezavé radiátory.
Ale šlo, akorát to poštovné bude drahé...
A hlavně, kdoví, jestli to pošta vůbec bude ochotná doručit.
Tak zkus zasílané předměty omezit pouze na platné mince a bankovky ;)
Když řekneš, že výherní suma bude dvojnásobkem toho, co lidé zašlou... ;)
Ne, dvojnásobek celku, ale o celku máš představu jen ty ;) Víš, po světě se najde takových blbců... i v Češích ;)
>> fakt si myslíš, že bych tam měl takovou soutěž dávat?
Ne.
>> A navíc zveřejňovat svou adresu?
Ne.
Ne. Jiný zvrhlý nápad: Nech si zasílat videonahrávky brutálních vražd (domácí video, pochopitelně, přece nebudeš hodnotit nic profláknutého) a budeš oceňovat toho, co zašle nejbrutálnější záběr. Hlavní cena: vězení.
Nesměj se, rušíš nás při diskuzi.
A protimluvy bys taky nemusel do svých příspěvků psát.
Udělej sérii těžkých hádanek (třeba jako já mám na svých stránkách tu obrazovou - http://nipal.wz.cz/hadanka1), nemusí být obrázkové, ale klidně jiného charakteru (a hlavně těžší) a pak odměňuj ty, kteří se doberou do konce. Hádanky můžou být třeba typu "uhodni heslo", "rozlušti šifru", "rozlož toto 50místné číslo na prvočinitele", "kam se poděla(la) sedmá rota"...
To se zasíláním bankovek není až tak hloupé.
"A probíhá losobání, kdo vyhrává.... á Božena Němcová, ta už je bohužel mrtvá, tak celá výhra propadá provozovateli..."
Druhé kolo:
"..... Bedřich Smetana........ ...... provozovateli.... "
Třetí kolo:
" .... svatý Václav (dvacetikoruna) .... ....provozovateli...."
No, nezní to špatně. Že bych to obšlehnul, dokud na to Astronom nemá autorské právo? :-D
Nípal, jako třeba:
"Rozlouskni heslo na modelových stránkách: www.nasa.gov" odměna, zajímavé informace.... :-D
A co nějaká vředomostní soutěž?
Musí za to něco být? Při ZVS byla hodně velká odměna, když tě pochválili veřejně při nástupu, tak jaképak dary. V záklu dokonce psali něco o nejvyšší (nebo tak) poctě a byla tam zmiňovaná zástava (rozvinutá)... Oblíbený vtip "potřesení rukou u nastartované V3S".
..výsledku... cože? Jak dozvěděl? Však to budeš pořádat, ne? Tak budeš mít všechny informace... Nebo jak jsi to myslel.
No, když máš kvíz na netu, tak si ho asi psal nebo min. instaloval, takže info máš, ne?
Při troše zlé vůle stačí i to PHP. Nebo zkus něco hotového, třeba to poskládat z bluebordích anket.
Abrakadabra?
TO není tak triviální, takže ti ho nikdo neřekne, navíc by sis ho stejně nezapamatoval.