on-line hry v .swf

ja si dělal taky online hry na svy osobni stranky.. tahal jsem je z superhry.cz (myslim) je to v .swf ale otevírá se to v souboru .htm .. tahalo se to zazipovaný takže jsem to jen rozbalil a nahral na web.. a na mel jsem to na svym webu...
jo ale na to m superhry.cz se msuis zaregistrovat a poslat sms asi za 40kč abys to mohl tahat.. a mas to asi jen na 30 dni (s tema dnama si nejsem jistej) ale ma to nejakou lhutu do kdy muszes tahat
tak ja ti nejaky ty hry poslu! nemam jich moc, a nevim jestli se ti budou libit, ale aspon neco ne?
prave ze ne.. uz je to dlouho a ta lhuta mi vyprsela... a davat zase 40kc se mi nechce.. hele tak ja to zkomprimuju a poslu ti to na mail jo? kazda ta hra je v jedny slozce a v ty sou dalsi veci.. a jeden soubor html na ten budes odkazovat aby se ti ta har otevřela tak mmnt
no nevim, ty co chceš, tech tam moc neni, a vubec nevim jestli vubec nejaka z tech co chces tam je, ale jsou tam zase jiny.. mozna si neco vyberes neco ne. ale gdyz skusíš zagooglit tak nejakej web, kde se daj ty hry stahnout najdeš!

jo jinak mas to v tom mailu
stahovat *.swf soubory neni zas tak slozity. staci si tuhle priponu pridat do download managera a on ti ty soubory stahne sam. problem ale je v tom, ze se s tim neda moc dobre brouzdat po netu:-)

jinak takovy maly imho: neni to nahodou porusovani autorskych prav, kdyz si stahnes cizý hry bez souhlasu majitele a budes je mit na svym webu?(nebo neco na ten zpusob) no jestli jo, tak si dej majzla aby ti to mira nebo Richard nesmazli.
já jsem v poho, ja to nemam tady na tom serveru...
:D
Hele, průměrný web by se i dnes měl vejít do 1 MB určitě, koukni na můj, když odečtu pár zip souborů ke stažení a statistiky přístupů, tak to má přibližně 800kB. Jinak dávat si na web cizí hry mi příjde jako sprosťárna.
ale obrázky jsou nedílnou součástí webu, ty si odečítat nemůžeš :)
když neodečtu nic, tak zabírám okolo 1.7MB, tak je to správné, nic odečítat nebudem.... a myslím, že je můj web docela funkční...
ja mam 2440kb ... ale web mam docela prazdnej... mam tam asi 30 souboru a 3 obrazky a jednu mp3 (hymna)
a ta hymna ma 1940kb
fotky a obrázky tam určitě jsou, ale to je jedno, spíše k těm hrám... nepříjde ti to blbé, když takhle v podstatě "ukradneš" něčí práci a vrazíš si to bezostyšně na web? Já razím jednu zásadu: co si sám nenamaluju, nevyfotím, nenaprogramuju, nenapíšu, to si na web prostě nedám a pokud už bych náhodou chtěl dát na web něco cizího, tak řádně oznámím, že to není moje a odkaz na autora, ale to se mi zatím nestalo.... myslím..
Hehe, proč myslíš, že nemám admin sekci? se správcem nahraných obrázků a pod. ? Jak myslíš, že bych se o ten web staral? že když chcu něco upravit, že si to stáhnu, upravím a zase nahraju? Všechny články a veškerý obsah kromě pracovní složky spravuju přes admin, ale proč bych tam pouštěl cizí lidi....
VzA : je to legal, je to hymna hokejového klubu Sk Kadaň.. docela dobrá .. je to rocková písen.. ale zpívá se v ní to co se v realu neděje.. třeba Kadan zase vyhrává... ehmm tým "A" končí na 10.místě v sezoně.. a vetšinu prohrajou než vyhrajou! ale to bylo trochu od tematu,...

Podle me by ses mel zeptat toho serveru který ty hry poskytuje jestli je muzes uverejnit na svem webu!
no, a nepříjde ti to trošku komplikované to furt překopírovávat tam a zpátky? Normálně příjdu, přihlásím se, napíšu nový článek, případně mu tam nakopu pár obrázků a je hotovo..... ale to je jedno, to admin centrum je větší část webu a neplánuju tě tam pustit, možná ti večer ukážu pár screenshotů.... teď mizím.....
SWF stiahnes takto:
1.) Vymazes vsetko co sa nachadza v priecinku C:/Windows/Temporary Internet Files.
2.) Otvoris stranku s hrou a pockas kym sa hra uplne nacita.
3.) V priecinku C:/Windows/Temporary Internet Files vyhladas subor xyz.swf (xyz=nazov suboru).
4.) Tento subor si skopirujes na bezpecne miesto (napr. na plochu).

HTML kod:
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0" width="100%" height="100%">
<param name="movie" value="xyz.swf"> <//-- * xyz=nazov suboru * -->
<param name="quality" value="high">
<param name="bgcolor" value="#000000">
<param name="wmode" value="transparent">
<embed src="xyz.swf" wmode="transparent" quality="high" bgcolor="#000000" width="100%" height="100%" name="menu" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer">
</object>
panove jen vas chci poopravit. to ze date na neco link na autora nestaci. teda pokud by na webu autora nebylo napsano ze je dana vec volne siritelna. a je slusnosti se zeptat.

2Džej Ár> musis omluvit VzA. on urcite jeste neobjevil kouzlo php a tak si zjevne nedovede predstavit vlastni administraci webu. jenze vsechno se da doucit a za par let ji bude ke svym strankam delat urcite taky;-)
Jsně, věřím, že se něco naučí, jan bysme ho měli trošku usměrňovat... a vysvětlit, že dobrá stránka není taková, kde je milion bezvýznamných javascriptů, ale taková, co má rozumný obsah a je co nejdostupnější a kvalitně udělaná a tak...
Usměrnit? Dobře, zítra si sestrojím Grätzův můstek a usměrním Astronoma z 230 střídavých. Nebo si mám sestrojit uzemnění a Astronoma uzemnit?
he he he :)
wau, ty budes smazit Nipala elektrikou ze solarnich clanku? to chci videt. natoc to a pak to hodna net
Energii bych teda spíše skladoval v akumulátoru, ale budiž. Já bych dal přednost přímému napojení, jen bych tvém případě zajistil, aby u tebe nedošlo někde k nějakému zkratu. Z elektrotechniky mám 1 ;)