Astronomův pokec

Džej Ár: já to obvykle neukládám vůbec, ani textově ani do DB - prostě to obvykle nedělám, u firemních mám zaplacenej Toplist a to mi stačí... tady jsem měla ale velmi speciální důvod ty data ukládat a pak ještě s nima pracovat (FBI hadr :-) ) a od tý doby to tam furt visí a funguje, nemám čas to rušit ;-)
Jasne, to ja zase miluju statistiky a logy a v tvorbe takovych systemu se vyzivam :) a na db by to bylo opravdu zbytecne hodne dat...
dnes se tu astronom moc neohřál co? dneska měl jen dva přispěvky v tomto foru v jeho zhreadu DOS
no jo, jak rodiče řeknou "neseď pořád u toho počítače, kdo má poslouchat ty sprosťárny, co pořád vykřikuješ! A nemlať do té klávesnice! ... Jak chceš!", řekl otec a zacvakal pojistkama. A protože VzA nemá, na rozdíl ode mě, UPSku, tak pecko udělalo báác, VzA se vztekl ještě víc a ranou pěstí(čkou) rozbil klávesnici na cimprcampr. A od té doby zjistil, že venku je daleko líp, jak za PC (při pohledu ven to tak nevypadá, ale je to tak) a žasne jak je venku krásně a o co všechno přišel. Nehodlá to dál tolerovat a šel si užívat ven.
A tak to, milé děti, má být. U požítače se akorát naštvete, oboucháte si ruce a zkřivíte záda, tak hybaj ven. :-D
ÁÁÁ Astron je tady, tys nám teda chyběl kua :)

PS: nic proti ale všichno jsou ty starší než ty, woe
Oprava: PS: nic proti, ale všichno jsou TU starší než ty, woe
Astro: HMMM , já bych neřekl, ale to je věc názoru.. Tim že mi budeš zkomolovat přezdívku mě nenasereš... žádnej astronaut mě nenasere ani ty..
říkal kdo? tvoje máma?
no konecne se naplnil nazev tohodle tematu. uz prispiva i VzA:-)))))
Hele, já jsem taky dídě, je mi 9!
" Tim že mi budeš zkomolovat přezdívku mě nenasereš... žádnej astronaut mě nenasere ani ty.."

LOL
VzA: Džej Ár tady teď není, tak ho nenapadej. Radši si uprav ty bláboly o těch antivirech...
He?
co.ti_je_do.toho.woe

co vim tak Džej Ár neni zadna svine(aspon doufam:-))))), vzdycky ochotne poradi, tak ho aspon neurazej v jeho nepritomnti
jaky fakta. nejsi IT odbornik ani detektiv, tak jak vis ze to je on a ne ja, nebo nekdo jinej.
add3)myslim kdyz nepise na tohle forum joudo(je to lepsi:-)))))

ne srry normalne neurazim ale posledni dobou se nemuzu udrzet
VzA:

1) :)
2) jaký fakta? vždyť neznáš jeho ip
3) věř tomu, že nesedí!
Jak víš, že to byl Džej Ár? Jak víš, že kdyby ti Džej Ár dal svoji IP, že mu ji uvěříš? Jak víš, že to souvisí se statistikami? Ne, Džej Ár taková svině vážně není. Jak víš, že ti, co někdo z těch, co ti navšťevujou web, je ten hacker?

A stejně - sám jsi říkal, že už jsi heslo změnil, že ti to naštěstí ten hacker nesebral. Myslíš, že by byl Džej Ár taková lama a ten účet si nechal vzít původním majitelem?

Jo a jestliže se ti ztrácí logy, tak si je zapezpeč, jestli je máš třeba chráněné heslem, tak si to heslo změň, nebo je přesun do jiného adresáře apod.
Jméno souboru? Jaké jméno souboru? Nechápu.
zkus ty poslední dva řádky prohodit.
Trochu jo, nebudu se moc ptát, ještě bych ti přišel moc zvědavej.

Ad htaccess: Ještě zkus smazat ten řádek s order... ;)
tak si vymaz tu jeho logovacku kdyz mu neveris
no jo, ale php neni tak slozity a za chvilku mezes mit vlastni logovacku(dle svych predstav)
spook: Nenuď ho, vždyť víš, že se mu nechce ani učit HTML, aby mohl předělat web do stravitelnější formy. Ale jestli se mu bude chtít, tak ať začne, je to užitečné ;-)
VzA: představ si, že v Džej Árové logovačce je kousek kódu, který mu posílá všechny hesla, jména, účty atd. prostě velký spiknutí... lol :))))))))
Pája5: ROFL