Odpoveď na túto otázku som zatial vo fórach nevidel - a preto sa pýtam :-)
To sa akože iba povedalo, že ideme založiť web hosting a bolo to? Ja som webzdarma.cz objavil na webe, keď už bol rozbehnutý, ale zaujímalo ma ako to prebiehalo, keď sa zakladal, preto sa pýtam "starších hráčov", ktorý tu boli odzačiatku a čo-to si pametajú.
ja sem tu od doby co tu byl zeleno-bliej design, asi taky ne zacatek ale bylo to docela davno:)
[btw ten zeleno bilej design se mi lbiil vic nez tendle asi :))]
Ani nevím, jestli to tu někdo pamatuje. WZ je nejspíš starší než lidstvo samo :-) Každopádně i když vypadám na něco, co tu je dlouho, nepamatuju ani ten zelenočervenobílej dyzajn :-|
http://web.archive.org/web/20000918175807/http://webzdarma.cz/
Každopádně já už se celkem těším na nový dyzajn :-) (určitě bude opět jiný, než tenhle a ten předchozí)
dis: hmmm... aj ten zeleny design je celkom slusny, ako vidim z toho odkazu...
nipal: bude novy design? kedy?
Imho je celkem zbytečné dělat nový design.... ale tak pokud o to někdo stojí, nechť jej vytvoří a adminům poskytne...
No, navrhuji, aby nový design pro wz vytvořil astronom :) Aspoň pak všichni budeme vědět, kdo má svátek a a pod.
Ne, nový dyzajn je v péči ČEKITu, bo WZ je jeho projekt vlastně ;) Kdy bude, to nevím. Neví to ani admini, co jsem se jich ptal.
A to odkial zobrali keše na web? To vylúpili banku alebo čo? - Ja "keď budem veľký", tak to si tiež založím web hostinkg... sedieť doma pred telkou, a zarabať pritom doláriky z reklamy...to bude ono!
Zrejme to bylo v dobe freehostingoveho boomu, kde konkurentem byl puvodni fbi.cz.
Kurna, ja uz ani nevim odkdy uz su tady. Ze by uz 5 let?
Ten puvodni design se mi taky libil, ale byl uz takovy zastaraly.
A ako sa tu tak narz zobralo stovky ludi, hned po zalozeni? A ako ste sa dostali k wz vy? Ja som sa sem dostal reklamou (vlastne tym malim pasikom wz vedla reklamy)
kamoš? Tvoji desaťroční kamaráti si zakladajú weby? to som si myslel, že je tu len 1 taky...
>>A ako ste sa dostali k wz vy?
cetl jsem o nem v knizce "PHP pro úplné začátečníky" od Jkuba Macha jako o jednom z nejlepsich freehostingů s podporou PHP a MySQL
» Zorro: Hele! Nemusíš hned na potkání urážet! «
Bohužel Zorro má pravdu. Kdy si předěláš web, aby už jakž takž vypadal k světu?
Jinak jak jsem se dostal k WZ? Rozšířené povědomí, sám nevím, ale věděl jsem při prolézání internetu, že něco takového existuje. Asi jsem si to vyvodil z toho, že spousta webů na tom fičí.
hmmm, tak já jsem přišel na to někdy, kdy týden po mým příchodu, udělali novej dyzajn, ale paměť mi už neslouží moc dobře.
Ty mas radio? A ja som rozmyslal, ze odkial si taky "mudry"...takze radio...
...este nakonec od teba zistime, ze to radio je vlastne televizor...
Ja ze som drazy? Ja som nic neurobil! To ta sprosta klavesnica! Robi si co chce (ta klavesnica)!
Astronome, web ti hackl nějaký Slovák a ještě za tebe píše na fórum!
Ozaj som cital, ze ides tvojej novej kamoske "Lissi" navrhovat novy kriklavo-zeleny design.....ha!
To na něj platit nebude. Správně se říká: "Zajdem na jedno?", nikoliv "Dáme si mír?"
Ok ja som za mier a za to su asi vsetci, lenze prisimta, precitaj si www.jakpsatweb.cz
Vza1: SuperStar som nepozeraval, lebo je to hovadník.
Vza2: Nebivam v Blave, tam su len supky - ja som Trnafčan
Vza3: Ak si myslis, ze to ja som ti zmenil web tak si na omyle! Vedel by som to spravit - ale nebol som to ja. Skus si pozret logy (ak na wz su) a uvidis.
Uz si precital jakpastweb.cz?