Chodte na http://www.pocitace.sme.sk/c/2339134/Ak-sa-vam-prehrieva-pocitac-ochladte-ho-slnecnicovym-olejom.html
Nezda sa vam to trochu blbé? To si mám akože dať počítač do akvária z olejom? Taký hriech by som nigdy nespáchal!
no tak to sem jeste v zivote nevidel.... nedokazu si predstavit ze to je mozny
Tak mě napadá, že by to mohli dávat do konzerv, podobně jako jsou rybičky v oleji :-)
Tak co, vyskusa to niekto?
VzA: Tebe to bude urcite fungovat aj ked tam nalejes vodu :-)
VzA: proč vždycky posereš každej thread?
skaff: Mozno keby sme astronauta trosku presviedcali, tak by tam ten olej asi vazne nalial :-)
Dejte mu někdo ban. Vleze do každého threadu, ani se nevyjádří k tématu, a hlavně všechno okafrá. Nech prostor i jiným, nebo tě udusíme! (A usmažíme ve friťáku)
No tak, dievcata, nehadjte sa!
VzA: a v tuhle chvíli je nejlepší se urazit a zmlknout ;)
Ja proti tebe nemam nic, ale obcas by si nemusel byt otravny ako kliest. (myslim si, ze teraz to bolo skor ako upozornenie, aby si nezacal lamovat aj na tejto diskuzii)
VzA: Skus si zmenit stranky (hlavne design), a potom ta mozno nebudeme povazovat za decko.
co je dobry? je to jenom realita, podivej se na to jak se chovas, podivej se na svuj web . . . a popremejslej :)
(musis brat do uvahy ze ma 10)
TY * takovej hroznej H Ř Í CH !No to sou Fotky?No to udělat!Navíc nejbližší kavárnu....Co bych dělal!
Jestly je tu může být svobodný názor tak ty ASTRONOMAČI:
Nezlob se ,ale desing......sice sem ho(desing) neobnovil na mé stránce [TAKY NEŘÍKÁM ,ŽE MAM BEST STRÁNKY!]
Tak to by bylo.
DIKES
hihi, nejdřív si ověŕim, jestli opravdu olej nevodí elektřinu a pak začnu chladit komp, jak to tam je napsaný,. bo se mi procák strašně přehřejvá (u tý 486ky, tomuhle bych to neudělal), bo ten větráček s ulomenou jednou pacičkou se tam pohupuje.... po pár minutách si člověk může spálit ruce... vyzkoušim to:D
VzA:no nevim jak vis ze se rozciluju!:-|?
ale jak sem rekl delam na desingu .... ale to je jak z power pointu ta tvoje stranka :D a kua!o cem mas ten tvuj web?!
jako no..... napr ty tvy deb popisky u tech kocek u toho se mi delalo az blbe.....
Radmen: nemas ty chlape abstak nebo epilepsii? Pises uplne zmatene, nechapu ani jednu tvoji vetu
hmmm nevim o apstaku ....sem sice tet prisel ke kompu po celym odpoledni ale to je vsechno!
nauc se cesky a pak sem neco pis
jejda neser sem mel s cestiny 3
tak me nekakej:D