Astronome, Astronome...

tento thread jsem založil kvůli těm lidem, kterým vadí Náš známý Astronom, věřte, že nejste sami...

http://forum.builder.cz/read.php?150,1143729

P.S.: Fakt nechápu, proč to psal do fóra "Právo a programování"
Na to se dá říct jen jediné - ROFL!
Mám dost…
he he he, pěkné.... :D
:)
Hm jenže to s Astronomovým dotazem na forum.builder.cz už se tu řešilo pěkně dávno.
Nevím proč to znovu otevírat.
2Tom: já to ale propásla, byla jsem tehdy na dovolené (už jsem si ten thread dohledala) a tudíž tohle byla pro mě novinka ;-)
A to já jej zase chápu - dával to tam proto, že je ještě pod zákonem (a asi bude nadosmrti) - a myslel si, že když je to v "právním" - tak bude mít slevu a beztrestnost zajištěnu...
Zajímavý. Další s nickem "doktor". Že by doktor, jenž umí programovat?
Chudk Astronom.
http://www.mirc.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=251 jeste jednou, at to neprehlidne.
Astronom: uvažuješ někdy trošičku? Bylo tam Právo a Programování, to je jako by ses ptal na to, na vzorec křemičitanu sodného ve škole v hodině dějepisu. Navíc ted dotaz byl položen tak debilně (s prominutím), že si z toho nic jiného, než srandu nikdo dělat nemohl, protože to nemohl pochopit, co tím tak nějaký Astronůmek může myslet.
VzA: ty si fakt uplne blbej nebo co, "PRAVO ( P R Á V O ) A
vZa: ty ses asi uplne blbej, diskuse pravo A programovani se netyka primo programovani ale otazek ktere se tykaji programovani z hlediska legislativy (licence atd), NE otazek z programovani.
sorry za ten bug tam nahoře...
ne NAVÍC, spojka "a" neznamená navíc. měl byses naučit mluvit a číst než vůbec vylezeš na svět, a už vůbec bys neměl se svojí "vysokou" inteligencí lýzt na builder.cz
ne, jedinej ty sis to přebral takhle :D
ROFL, žeby přecejen kapka inteligence dorazila i k astronomovi?
myslím, že ne...
lol
chápeš význam operátoru and?
ono to totiž vše souvisí.... brali jste někdy něco jako výrokovou logiku?
tak nic, asi na to máš ještě čas...
já nevím, my to brali asi někdy na začátku gymplu (osmiletého) zřejmě [prima|sekunda|tercie] ale těžko říct... budeš si muset asi počkat...
VzA: jako v každý jiný škole vole :D akorát se liší lidi, třeba na zedníkovi nepotkáš stejný lidi co jdou z gymplu na ČVUT nebo MatFyz :D