no, když jen změníš obsah souboru, tak si toho win nevšimne, ale když změníš odkaz, tak snad i jo...
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Themes\LastTheme
tady je hodnota wallpaper a tam cesta k obrázku....
takže nejjednodužší budeš mít si nastavit první obrázek a pak si vyexportovat klíč HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Themes\LastTheme do .reg souboru, potom další obrázek a vyexportovat si další soubor.... atd... a pak zkusit provést každý z tech souborů, co se stane...
tak to máš nějaké čudné, no...
jinak to asi nebude ten pravý klíč, hledal jsem jen prví výskyt slova wallpaper v registru, co se zdál být pravděpodobný, no nic, kdyžtak hledej sám... mám teď jiné věci na práci...
Pokud odstraníš ty kernelly, tak ten šok dostane na 100% :-)) Tedy - pokud se ti je podaří odstranit.
http://alienzone.webz.cz/files/procesy.jpg
aby sis nemyslel ze sem na tebe moc zlej :P
http://ondraster.czweb.org/procesy.jpg
ale mam toho hodne moc spustenyho;)
FireWall
Google Talk
Firefox
mIRC
AVG6.0(nemejte reci, vim, je starej a nejsou na nej updaty ale bratr..)
NOD32
Apache
ApacheMonitor
Samozřejmě, že v C:/Windows/System32/kernel32.dll - mám. Není důvod proč by tam nebyl.
kernell.dll jsem nenašel nikde.
Lama: I kdyby se mu podařilo kernel32 smazat, widle si ho tam pravděpodobně šoupnout zpět....
I kdyby kernell.dll do systému patřil, jako že nepatří, tak se nezobrazí mezi spuštěnými procesy.
VzA: Co se tu vlastně teď řeší? Jak zrychlit tvůj komp(reinstal), nebo přepínání témat a pozadí (p*čovina)?
musis predevsim vedet, JAKOU mas zvukovku. Potom zkus projit driverguide.com a stahnout.. Jak nainstalovat? Nejůepe pres Ovladaci panely>>Pridat hw>>zkus ho vyhleadt. Pokud nic, tak musis dat ze seznamu zvukova karta a pak ovladac.. mozna bude i v seznamu, ale na to potrebujes CD s WinXP jinakk Ti ho sami(y?) XPcka najdou a ovladac si sami natahnou z instalacniho od WinXP.. (u driverguide>>musis se tam teda regnout, ale to prezijes;)
Správce zařízení:
Klávesa WIN+PauseBreak, Hardware, Správce zařízení. Nebo z Ovládacích panelů. Tam bys mohl najít řešení problému zvukovky a ovladačů.
Ve Správci zařízení máš u zvukových zařízení nějakou značku? Např. výkřičník nebo nějakou jinou značku, že zařízení není v pořádku? Pokud ne - podívej se taky v Panelech na Zvuky a zvuková zařízení, jestli tam není někde chyba nebo to nemáš zakázané. Předpokládám, že máš plug and play - takže by to zvukovku, pokud tam je, mělo zaregistrovat. Popřípadě odinstalovat a znovu nainstalovat ovladač zvukovky. Ve správci by měl být uveden i typ zvukovky - pravý kontext - Vlastnosti. Jsou tam další volby, ve kterých by mělo jít nainstalovat i odinstalovat ovladače.
pokud nevis, co mas za zvukovku, vyber si: je na zakl. desce(sou pod USB, P/S2 sloty>>jdi na sekci MB pokud to mas jako kartu (je nekde trebas vedle grafiky, ale to nedoporucuju, bo 2 sloty vedle sebe maji spoleny napajeni) tak jdi na KARTA
KARTA:
otevri komp (odsroubouj vzadu nejaky sroubky). Pokud nevidis co to je za kartu, oddelej sroubek u ty karty a najdi si firmu a model (trebas ja mam u ty 486ky P'n'P ISA zvukarnu ExpertColor MED3931 ktera se v DOSu hlasi jako SB;)). Potom tam tu kartu zandej. Potom zajdi na driverguide.com a stahni si patricny ovladac. Nainstaluj ovladac (kdybys nevedel jak, najdes me na ICQ 28758490, jinak to budu muset napsat sem do diskuze). A jak pekne chodi, ze?:)
MB:
musis najit CDcko od zakldni desky(MB>>MotherBoard) a z nej nainstalovat ovladac. Lehke ze?
"běžela tam reklama a tam bylo napsaný MotherBoard."
"zahrávám si, ale nejsem amatér. To mi věřte. "
:D
kdyz to mas v zaruce, dej to opravaroj:)
mozna kdyz's preinstaloval Widle, tak si mozna taky ztratil zaruku;)(ale to nevim jiste..)
No - mám dost času a dobrou náladu - takže odznova:
- máš zvukovou kartu zvlášť (tj. zasunutelnou do slotu v PC) ?
- máš zvukovou kartu integrovanou na základní desce (součást MB) ?
Pokud zvlášť - máš ovladače na přiloženém CD nebo disketě zvukovky.
Pokud je to součást MainBoardu - máš ovladače na CD MainBoardu.
Systémové CD obsahuje jen některé ovladače Windows (snad i zvukové).
V záplavě slov se ztratilo hlavní: máš puštěné reproduktory? :-))
Váš známý Astronom: tady jsem nasel nejaky rady na rozchozeni zvuku... http://lukasuv-svet.wz.cz/Soubory/3).html
vyhod komp z okna, tahle zabava neni pro tebe
To už je fakt moc ...
MainBoard == ZÁKLADNÍ DESKA
VzA, jestli tomu nerozumíš, tak odvez kompa do servisu, ušetříš si čas(ale peníze bohužel ne), navíc bych si tipnul, že máš kompa ještě v záruce tak tu kejsu ani neotvírej.
Pokud máš zvukovku na základní desce a Správce zařízení hlásí, že není nainstalována - tak opatrně ! - ale velmi - velmi opatrně ! - vypáčíš krumpáčem tu základní desku z té bedny, co ji tam máš namontovanou a dáš se na poměrně novou disciplinu "Vrh mainboardem do dálky, s úmyslem trefit kontejner!" :-))
Nepopletls to? Nemělo to být obráceně? Vážně ne?
hezky tu mluvis o tvy mame, kdyby tu byla tak by te vypleskala
Bys dostal takovou facku, že vyletíš ke stropu a budeš se tam nudit :-)
Jsem taky méně chápavý - mohl bys mi napsat slovy to číslo s těmi moc nulami?