Jaké máte IQ?

>> "Pokud mas vazne tech 132, tak si jeden z asi 5000 lidi - to vim, protoze mam 130."

Takže IQ nad 130 má 5000 lidí z více než 10 000 000 obyvatel ČR. Přičemž jenom v tomhle threadu 100% diskutujících má nad 130. O čem to asi svědčí? Že by tu chodili jen vyjímečně nadaní jedinci? Těžko.
Jo, svedci to o tom, ze lidi, ktery umej delat web jsou opravdu inteligentni stvoreni!
...svědčí to o tom, že testy IQ jsou různé a neobjektivní. A pokud existuje nějaký test, který by určoval IQ opravdu přesně, zase bude na nic, protože člověk nedisponuje jen do hlavy vtlučenými logikami a pravdami....ale má pořád své vlastní já. A to dobře ví, že celý jeho život je ovlivněn emocemi. Emoční qvocient EQ je stejně, ne-li více, důležitý jako IQ! Ať provedete jakýkoliv test IQ , věřte, že jste neprovedli více jak test poloviční.
Ale mysím, že tři pětky dává člověk častěji za mnohem větší nesmysly,takže proč to nezkusit... ostatně z těch peněz vydělá často i něco dealer...
Potles, krásný proslov!
já už jsem odhalil celou tu podstatu tohoto testu. ->

někdo je moc zvědavej a zaplatí 30 kaček. testu mu přiřkne nějaký náhodný číslo okolo 130, většinou nad. člověk kerej si to zaplatil má nejednou dojem, že je hrooozně mooc chytrej a de na fórum aby si zamachroval a zároveň se pochlubil a zároveň si dokázal, že je na tom mooc dobře. to přiláká další lidi, kerý si řeknou že budou mít větší IQ než ten co ten thread založil. a tak to sype další peníze. vskutku velice dobrý obchodní trik :) ale já je prokouk =D
vsadim 30kč že tobě by to naměřilo pod 100.
Nevim, me nebavi delat IQ testy, je to ztrata casu a nuda. Radsi si du zahrat fotbal bo skladam SQL selecty nad kterejma by se Vam provarila ta Vase 130+ IQ hlava
2 fí_zlý dítě:
tak vsaď, zaplať mi ten test a když budu mít pod 100 tak ti dám 60 kaček. ju?
mimochodem ta úvaha byla míněna ironicky
Test který všem co ho zkusili naměří více než 130 je divný. A ta úvaha ohledně placení testu který ti pak dá příznivé hodnocení zase tak zcestná není.
:)
Abych pravdu rek, tak zacinam uvazovat o tom, ze ten test zkusim znova a budu davat otazky uplne jiny, nez jsem daval predtim a uvidim, kolik mi to napise :-D
ziskas tim vetsi IQ? Myslim ze spis naopak, jeste nacpes prachy primo do huby tem kdo tahle chytre vydelavaj na oveckach jako ses ty, MF ;)
IMHO to MF myslel tak, že test schválně vyplní špatně (hůř než minule) aby zjistil zda mu to náhodou zase nedá výsledek nad 130.
2 nakashi:
doufám, že zkratkou MF jsi myslel MyFlower...
2 Tom: Presne!
2 Mar. Fl.: Myslim, ze jo!
Tom: to sem pochopil. Prave proto rikam ze jim takhle jeste prilepsi konto, i kdyby mel duvod jakejkoliv...
svině jedny. peníze vzali ale pak už to nenapsalo nic. :((((((((((((((((((((
Ne že bych se na tohle téma nepobavil ,většina příspěvků byly užasný ,ale není tohle téma vhodné do nějakýho chatu a ne do WZ?
dexter: tohle je fórum Mimo zmíněná témata :)
<HTML>Dexter: byla by škoda mazat takovýto skvost, když už se takhle rozvinul ;)</HTML>
souhlasím s nípalem: tyto skvosty je nutné zachovat - pro každého z pánů, kteří si nyní kladou takové legrační otázky ohledně svého IQ: za kratičkou dobu zjistíte, že budete vymýšlet stejně úžasné stupidity, jak vlastně ze stejných trdel, cloumajícími svým egem, zvýšit svoji životní úroveň - i když je zde velmi zvážení hodná okolnost: jak se potom vyrovnat s tím, že nějaký pytlík, který měl vždycky jenom kule, za prachy rodičů si najal webového génia (za pivko a dva jointy) ... a dostal vás ... webisty ... za pouhé, uprděné 3pětky! Není to k zblití ... ?
LOL, co dodat?
MyFlower: hulis nebo chlatas?
141 (Jenom nevím, jestli do plusu nebo do mínusu... nebo jestli tam nechybí des. čárka...)
Ale tak 'inteligentní', abych si nechával 'měřit' IQ někde na internetové stránce za 30 - tak to ještě nejsem :-)
lama: tak proc to sem pises?