Nedá sa prihlásiť k MySQL serveru

Zdravim,

Ma mysql.webzdarma.cz server dake problemy ? Uz vyse pol dna mi pise: Error establishing a database connection na stranke a podobnu vetu aj ked sa snazim prihlasit do phpmyadmin. Do obeda mi prihlasenie a stranka isla. Ziadne nastavenia som nemenil.

S pozdravom,

Peto
Tak isto je to aj u mňa, limit pripojení na mysql som neprekročil, pripojil som sa asi 6 krát. Včera doobedu mi to šlo dnes som sa skúsil pripojiť a nič. Cookies mám povelené. Píše: Nedá sa prihlásiť k MysQL serveru.
Psal jsem to už mnohokrát: Přejděte na SQLite. Umí toho víc, víc se do něj vejde, na WZ jede spolehlivě a je mnohem svižnější než MySQL.
Pripojenie do SQLite jede cez php my admin?
SQLite je součástí PHP. Pro administraci můžeš použít konkurenční Adminer.
Ktorý by som mal vyskúšať? Mám skúsenosti len s php admin na wz. Ďakujem.
Vyskúšal som dbForge Studio Express for MySQL.
Neustále mám problém pripojiť sa, stále ma zhodí zo serveru keď sa chem pripojiť. Mám dať vygenerovať iné heslo?
Omílá se to tady stále dokola: Databáze na WZ je soustavně přetěžována chybně napsanými databázovými dotazy a neefektivně napsanými redakčními systémy. Ty výpadky tady prostě občas budou. Vaše skripty s tím musí počítat a v případě výpadku nabídnout návštěvníkovi vhodnou náhradní stránku.

Je tedy úplně jedno, jestli jsi použil phpMyAdmin, Adminer nebo dbForge Studio Express for MySQL. Když je databáze nedostupná, tak nepojede ani jeden z těchto nástrojů.

Generování nového hesla je asi nejhorší "řešení". To nedělej.

Doporučuji MySQL na WZ nepoužívat a místo ní pracovat s databází SQLite. Je rychlejší, spolehlivější a umí toho víc.
Čo narobíme :( Chcel som vyskúšať jednu knihu zo stránky: http://mike.treba.cz/navstevni-kniha-v-php-s-reakci-na-prispevky/