Toplist a Navrcholu

Mám zajímavý problém, který sice nesouvisí s webzdarma, ale se stránkami ano.
Mám na stránkách toplist i navrcholu, ale obě statistiky vykazují (dnes) naprosto odlišné hodnoty s obrovským rozdílem včetně přehozeného pořadí. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti?

14.45 - www.karavan.cz - top= 122 - navrcholu=214
www.karavanshop.cz-top=209 - navrcholu=186

Co myslíte, čemu se dá věřit ?
no, jo,no, asi takový problém nikdo neřeší..................
neva, já se s tím poperu :-)))
MOžná nějaké nastavení session na Toplistu, já mám Navrcholu a špape mi to dobře.
Na navrcholu se vykašlete..já mam toplist + svuj vlastní counter a obojí je stejný..
Tak něco na tom je, bylo mi vysvětleno, že a to jsem si pak uvědomil, musím vložit zdroják do stejného frejmu. Ale rád jsem to Davide slyšel. Myslím, že toplist je dobrý.
já mám stránky na čítané na obou srverech jak na "nv" tak na "topu". Toplist mi vykazuje vyšší hodnoty než Navrcholu. Ale někde jsem četl, že NAvrcholu "požírá" minimálně 30% návštěvnosti tvých stránek. TAkže když máš denní návštěvnost 100 lidí tak na toplistu se ti opravdu zobrazí cca 100 lidí ale na Navrcholu třeba jenom 70 lidí. Hrozně to požírá...
Ahoj blueee, taky bych to řekl. sice nemám na jedné stránce oba kody u sebe, ale na té druhé jsou u sebe. Přesto se statistika liší. Likvidovat to ale nebudu, protože i z toplistu občas někdo přijde.
chtěl jsem říci z navrcholu
Mám na stránkách vlastní statistický systém a používám i navrcholu.cz. Hodnoty se vždy liší. Řekl bych ale, že je to způsobeno tím, že navrcholu.cz nezapočítává vyhledávací roboty. Proto to zkreslení.
Nevím jak toplist.cz - ten nepoužívám.
cauky Láďo, já se víc dívám na Toplist.cz zdá se mi jako pravdivější (?). ;-)
Ale to je věc názoru.

PS: jak šlapou stránky ;-)
Ahoj!
Stránky dobrý, ale ve starém RS. To PHP je dobrý, ale nemám čas se v tom šťourat. Ani nevím, jestli už to Mira nesmazal. Ale to nevadí.
Jinak jedem naplno, aktualizujeme karavanshop.cz pro 2003, začíná plná sezona. Mimochodem nechceš koupit Nokii 1914 ?
Není to úplná novinka, ale je velmi spolehlivá. Já se s ní nevejdu do tramvaje.........:o)))

http://www.caravan-caravaning.wz.cz/nokia_1914.jpg
Já mám počítadlo na toplistu a jsem spokojen, ale nikdo nemá moje stránky rád (http://zmrzlinar.webzdarma.cz), nevím proč.
Dava: Mno protoze nemaji prilis dobrou grafiku, nechutnej HTML kod, moc zbytecnyho javascriptu a obsah taky nic moc... Chtelo by to sladit a vypustit spoustu zbytecnosti...
Chlapci tuto problematiku nerešte. "Trápím" se s toplistem i naVrcholu asi 5 let. Co tady popisujete to je zaklad. Někdy cas od casu někdo u nich změní algoritmy, aby nebylo jasne co se pocita, co se nepocita. A tak jak bude postupovat placeny internet, tak budou "placenci" ti velcí postupovat v žebříčku nahoru. Neřeště to. Taky jsem se na to vykašlal.
Já se spoléhám pouze na svoje vlastní počítadlo. Čte vše, co se dostane na mou stránku (i roboty). Pokud nejde počítadlo, nejde server, nejdou stránky.

Tomík.
Připadalo mi to jako zajímavý problém, ale důležité to samo není.