Java

Na indexovou stránku jsem vložil menu vytvořené v Java applet jkteré po nahrání na webzdrama nefunguje.. neví někdo proč? podporuje vůbec webzdarma Java applety?
java aplet verzus server?
no to je pro mne nejaka novinka ze by se java aplety provaděly na straně serveru poku ja vim tak java aplety jsou statrosti spise prohlizece
dej sem adresu sve stranky janebo nekdo jiny se ti na to mrkne
Ahoj
díky za zájem, na stránce webzdarma zatím ta adresa není ale tua úvodní stránku s menu tam hned v pondělí nahraju abyste se na to mohlo podívat.. díky.
Ahoj
tak adresa tech stránek je http://nbcrust.wz.cz
pokud poradíte co s tím je budu rád. díky
Nic s tim, chodi to, je chyba u tebe v PC.... Nainstaluj si novou Javu....
Kde ji prosim seženu?
http://java.sun.com
Java VM (doufam, ze je to to spravny, pamet uz mi neslouzi...)
Díky :o)
Ještě malý dotaz.. Dá se nějak udělat aby se menu zobrazovalo i lidem kteří nemají Javu naistalovanou (hodně lidí kterým jsem ten odkaz poslal to nefunguje) např. nahráním do zdrojového kódu nebo podobně?
Musí jít na WindowsUpdate nebo na na tu Javu. Jinak zkus http://dusan.pc-slany.cz - je tam toho dost - mohlo by to tam být. Nebo www.kosek.cz
jezis proc stahovat kopii od MS??? Lepsi je si to stahnout primo od autora a mas to, zadnej zasranej WindowsUpdate, ta Java od MS to akorat sere....
...Ta horsi varianta...
Navic nefim, jag mam pouzit WindowsUpdate na Linuxu :-))))
OK instalováno a běží to bez problémů.. ovšem lidem kteří nemají Javu nainstalovanou to nejde... Je i jiná možnost jak udělat aby se jim to zobrazovalo? Např. zkusil jsem nahrát tu stránku na sweb a tam běžela bez problému..
Mno jednoduse, nepis to menu v Jave....
popripade si nahraj na stranky soubory z instalaci JVM pro wokna a linux
a vytvor odkaz na tytosouboy
a nebo ..... (domysli si)
Mno pro Linux tam ten soubor cpat nemusis, Linuxi uzivatele sou totiz dostatecne inteligentni na to, aby si ten soubor nasli sami :-))))