Tarif zdarma definitivně nepoužitelný kvůli HTTP/HTTPS - druhá část

Je to už víc než měsíc, co na foru byl příspěvek Tarif zdarma definitivně nepoužitelný kvůli HTTP/HTTPS.
Nic se od té doby nezměnilo. Žádná náprava.
Musím se k řečenému bez výhrad připojit. Ano, váš hosting už je nepoužitelný. Nabídka hostingu zdarma už je skutečně jen past pro lovení placených zákazníků. Mívali jste na "zdarma" spoustu webů, i pěkných, kvalitních, dokonce jste měli katalog těch webů.... teď už je skoro nikdo neuvidí, právě kvůli nepoužitelné stránce, kterou oznamujete, že https není dostupné. Je to škoda. Se všemi svými weby přecházím na endora.cz. Opravdu mne to moc mrzí.
Dobry den, jak jiz bylo napsano. Ze je HTTPS u varianty Zdarma nedostupne je prezentovano vsude na webu a stejne tak i v objednavce. Taktez je receno ze je varianta Zdarma vhodna pro testovaci projekty a vyuku.
Já bych se s dovolením WebZdarma trochu zastal. Ano, současná situace znamená v podstatě zpoplatnění provozu webu, ale to je ještě dobrá varianta. Mnoho konkurentů skončilo úplně, bez této možnosti. Např. před rokem Sweb.

Cena 914 Kč/prvních 5 let (tj. 15,23 Kč/měsíc) není zase tak hrozná.

Přesto bych být WebZdarma zvážil:
1. Udělat levnější "mikro tarif" třeba se 100 MB místem např. za cca poloviční cenu (klidně s podmínkou platby rovnou na 5 let).
2. Multihosting tarif pod kterým by se dalo provozovat víc různých prezentací najednou. Už teď se dají účty spojovat, ale platit se musí stejně každý web zvlášť.
dekujeme za navrhy
ad 1) bohuzel by se tim zeslozitila nabidka programu. Kazdopadne dlouhodobe resime jak HTTPS zpristupnit co nejvetsimu poctu uzivatelu
ad 2) multihosting zatim neni oficialne planovan. Nekteri uzivatele ale provozuji vice prezentaci na jednom hostingu. Technicky to mozne je