co se děje s MYSQL - funguje špatně!!!!!!!?

Opakovaně mi nefungují stránky díky špatné funkci MYSQL mysql.webzdarma.cz, jaká je závada a kdy bude případně odstraněna?
bych taky rad vedel tet delam web a nemuzu nic delat ,protoze to nejede
Už to asi konečně jede, doufám, že na dlouho :-)
<HTML>co ti vcera nefungovalo s mysql ? prosim napis to, sice to nemam jak vyvratit, ale i tak</HTML>
No nevím. proč bys to měl vyvracet, prostě je to fakt, kterej se stal a nejenom mě. Stávalo se to, že MYSQL se tvářilo naprosto normálně při přístupu přes WEB rozhraní. Nicméně, stránky, které ho používají se nezobrazily. Jejich vygenerování trvalo dlouho a pak to zahlásilo server nelze nalézt (standardní hláška jako když neexistuje stránka). Občas se mi to stává pořád, ale pomůže reload, nyní to nepomohlo. Nešlo číst jenom z některých tabulek. Např. mám aktuality přes MYSQL - ty byly ok, ale diskuzní fórum nešlo apod. Nevím, jestli je to problém MYSQL nebo spíš nějaký směrovací problém (nerozpozná host name apod.).
jojo, presne tohle to v posledni dobe dela/delalo.. i kdyz mam pocit ze s MySQL to nema nic spolecnyho, spis se session + dalsima funkcema (napr.gethostbyaddr).. a krome toho se tu deji takovy zahadny veci jako ze to obcas odmitne vygenerovat chybovou hlasku (testovani jsem skoncil u skriptu typu
<?
error_reporting(55);
echo 1/0;
?>
ktery po kazdem reloadu vygeneroval neco jineho :-/ )
kdyz se podivas do ostatnich temat za posledni tri dny tak se dozvis vic :-)
Musím se připojit k této diskusi. Také mi to často hází, že stránka nelze zobrazit, a když, tak hodně dlouho trvá zpracování skriptu, který používá MySQL. Někdy se mi i stane, že se do prohlížeče odešle neúplná stránka. Pomáhá reload..., ale ideální to nejni
<?
error_reporting(55);
echo 1/0;
?>

to je zajimave, zkusim novou kompilaci php, tehle jsem uz vymenil dost knihoven a treba to pomuze ... protoze nic jineho me nenapada ;-)

> kdyz se podivas do ostatnich temat za posledni tri dny tak se dozvis vic :-)

no nevim, ja se toho moc nedozvedel ;-)