Potíže s formulářem

Mám problem s formulářem. Když zadám odeslat, tak se mi nezobrazí potvrzovací stránka, ale chybová stránka s hláškou, že soubor nebil nalezen.
Jsem bezradný, pozte prosím.
tak sem hod ten zdrojak.. ale nespis to bude tim ze tady posledni 3 dny nefunguje temer nic (a zacinam pochybovat o tom ze az na obcasne bezduvodne ruseni stranke to tady nekdo spravuje..)
Zkus všude do skriptu napsat absolutní adresu, tedy například "http://www.xyz.wz.cz/ok.htm" a ne jenom "ok.htm" Ještě musíš dát pozor na velikost písmen a diakritiku (je rozdíl mezi ok.htm a Ok.htm, diakritiku nepoužívej vůbec)
absolutni cesta je blbost, tim to neni urcite (jestli v ty relativni nemas nakou chybu..) a krome toho to budes muset prepsat az wz spadne definitivne :-)
tema velkejma pismenama by to bejt mohlo, linux je na rozdil od win rozlisuje..
To že se ti objeví chybové hlášení "Chyba 404 soubor nebyl nalezen" ještě neznamená, že formulář nebyl odeslán. Mrkni se do pošty, protože mě to funguje. Sice se objeví okno s tou hláškou, ale v poště mám dané požadavky, které jsem odeslal formulářem. Jestli chceš dej vědět, mrknu na to.
<HTML>2 bohdan: jmenuj prosim jedno bezduvodne zruseni uctu, za celou dobu to nemohlo byt ani jedno, i kdyz za ty 3 roky bylo mezi cca 30tis. smazanych uctu urcite i vice nez 10 smazanych nepravem, nikoliv vsak bezduvodne

ta cesta k souboru _samozrejme_ musi byt absolutni, vyplyva to jaksi z logiky veci

2 Martin: ano, presmerovani na stranku s vysledkem je az dalsim krokem po skutecnem odeslani</HTML>
no nevim jak kontrolujete pritomnost reklamy na strankach, kazdopadne mi kvuli ni byl smazan jediny ucet co jsem tady kdy mel, pritom tam reklama byla (uz asi tyen predtim beze zmeny..)
je mozne ze po nejake aktualizaci se jeste nenahradil komentar celym kodem reklamy(??), ale kazdopadne nemysim ze by to byl dobry duvod ke zruseni stranek.. mel jsem s tim pak dost problemy..

jinak.. proc by ta cesta musela byt absolutni ?!!