nezobrazuje se mi soubor,který jsem vložil do mých stránek

Zaregistrovel jsem se a vložil jsem svuj soubor, ale ten se mi na stránkách nezobrazuje ......pouze reklamní baner. ..... a hlasí to ...."soubor nebyl nalezen, pravděpodobně byl smazán nabo přejmenován" Co s tím prosím pomozte. Hlavně mi neříkejte že první soubor se musí jmenovat index.htm....protože i tak to nejde....
Zdarec,
myslím že vím jak ti pomoct. V jakým programu to děláš?
nesmíme zapomínat, že se rozlišuje mezi velkými a malými písmeny .. je nutné aby hlavní stránka měla index.htm .html nebo .php, nikoliv Index.PHP a pod... :)
Prosim ,me to taky blbne. Me nejde dat aktualizovat. Kdyz tam hodim nejaky novy odkaz, tzn. treba novy fotky tak ta stranka se zobrazuje ve sve puvodni podobe i kdyz jsem treba cely obsah vcetne indexu smazal. Vubec to nechapu, kdyz dam aktualizovat, obnovi se to, dam zpet a vpred a zase to tam neni.
Mám podobný problém - jeden večer jsem nahrál (přes admin stránku) index.html a asi šest obrázků + jejich náhledy, pak mě to přestalo bavit, tak jsem tam zbytek dohrál následující den z jiného počítače FTP klientem. A výsledek? Hlavní stránka v pohodě, všechny náhledy OK, jen těch šest fotek nikde - "soubor nebyl nalezen, pravděpodobně byl smazán nebo přejmenován." Zkusil jsem je tedy smazet a nahrát znova (přes FTP klienta), ale výsledek totožný. Cesty mám dobře. Poradíte??
Mě se některé odkyzi nezobrazujou!! Když si zadám mojí stránku tak se mi zobrazí, ale ostatním ne!! Dala sem jí pár kamarádům a nikomu neunguje! Chtěla sem ji zaregistrovat na centru, a oni mi napsali že se jim nezobrazuje! co mám dělat???