Jak nastavit FTP klienta.

Nedari se mi spojit na ftp.webzdarma.cz.
Pouzivam IW FTPort Clienta.
Klikni na rychlé připojení,
Do první kolonky vepiš - ftp.webzdarma.cz
pak napiš do další kolonky adresu tvých stránek
nakonec vepiš kód - pak to jen potvrdíš a mělo by to fungovat, alespoň mě to tak jde...

Měj se a kdyby to nefungovalo, tak se prosím nezlob....

D@NNY
Kdyztak si sezen WinComandera.
FTP klienta jsem nastavil podle zadaných instrukcí, používám IW CuteFTP, ale po přihlášení a přenesení poloviny souboru to vždycky spadne. Nejhorší na tom je, že se mohu přihlásit jen 3x, pak musím čekat do dalšího dne. Co mám dělat?

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata