i na wz se dějí divy

mám stránku www.codesearching.czechian.net, která je v auditu toplist.cz
pro den 9,12,2003 jsem měl návštěvnost 12 lidí vrámci toplistu a 558 lidí vrámci katalogu webzdarma čímž jsem se dostal mezi přední stránky své kategorie. Může mi někdo tenhle velký rozdíl vysvětlit nějákým logickým odůvodněním. Já to nechápu.
netusim jak to toplist pocita ... tipnul bych si ze posila cookie s ID cloveka a pri dalsim pozadavku s touto cookie se uz nic nepricte
to co vidis v katalogu wz je pocet zobrazeni banneru nezavisle na poctu lidi, kteri tam prijdou

mimochodem k tve strance: myslel jsem, ze ty pravidla zobrazeni reklamy na wz nejsou az tak slozita - bud na uvodni strance nahore nebo na vsech dole
je v tom nejaka nejasnost?
<HTML>presne tak..
bud rad ze traffic za tebe zaplati par pixelu... ;-)</HTML>
to je normalni, wz pocita jakykoliv refresh banneru, kdezto toplist, navrcholu, atp. to dela pres cookies, IP, user-agenta a s toho dava dohromady unikatni navstevy a sessions..

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata