Vyhledávání na Webzdarma (hranaté závorky)

Čau lidi,
mám takovej menší dotázek, když dám vyhledávat na webzdarma něco, tak mi vyjede seznam a za adresou stránky je hranatá závorka, podle který se to ředí např. [8] . Pořád nechápu, jak mám docílit toho, abych tam měl větší a větší číslo... Jeden den tam mám [39] a další [2]
Díky všem za radu.
<HTML><i>číslo v hranatých závorkách u titulku stránky udává počet zobrazených bannerů za dnešní den na daných stránkách s tím, že každé zobrazení banneru nahoře je započítano dvakrát </i></HTML>
Diky, tak to ale potom nechapu, jaktoze mam treba 50 pristupu denne ( tzn. nejmin 50 zobrazenych banneru ) a nejsem zarazenej ani za nulama....
Dobry, uz sem to zjistil, moje chyba

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata