Proč se mi nezobrazuje reklama?

Nezobrazuje se mi reklama i když mám zaškrtnuté její vkládání, nechtěl bych tímto přijít o web, děkuji za odpověd.
Nepouzivas nahodou framy? (ramce)
Nepoužívám, před týdnem jsem ji tam normálně měl, potom mi začlo zlobit ftp. a od té doby mi reklama chybí
A neřekl bys k té své stránce něco bližšího, třeba URL? Máš vkládání reklamy nastavené na první stránku nahoru nebo na všechny dolů?
vkládání je nastavené nahoru na úvodní. http://shareforum.czechian.net
Nastav zobrazování reklamy a až potom nahraj stránku na web, a nebo jí vlož ručně nějak <--WZ REKLAMA--> tuším nebo tak nějak
kod reklamy tam nikde neni... zkus znovu nahrat index

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata