Zoufalství

Zdravím všechny rozumné moderátory webzdarma.cz!

Prosím o info, co se stalo s mým účtem. Jedná se o doménu singha.wz.cz. Nefunguje naprosto NIC bez jakéhokoliv předchozího upozornění či varování.

Pokud jsem porušil pravidla (o čemž nevím), ano, jsem vinen a samozřejmě ochoten svou vinu řádně odčinit. Zálohu svých dat samozřejmě mám, ale bohužel ne nejaktuálnější. Proto je pro mě funkčnost účtu poměrně dost důležitá a tímto vás prosím o jeho opětovné uvedení do provozu.

Děkuji.
Jen pro úplnost: na e-mailu také nikdo neodpovídá.
nemůže to být tím, že singhark.wz.cz není singha.wz.cz ?
Ne, to opravdu ne. Doménu singhaRK.wz.cz jsem byl nucen zaregistrovat jen proto, abych vůbec mohl napsat příspěvek do tohoto fóra.
Hm a proč sis nezaregistroval znovu singha.wz.cz? Jestli byl účet opravdu smazán, tak imho data nejdou vrátit.
2Thalia: Šmarjá, mi ale vůbec nejde o doménu - já potřebuju jen data. Jestli mi je smazali, skončil jsem s nima jednou pro vždy. (Dříve než zareaguješ, prosím, přečti si nejprve pořádně příspěvek.)

Očekávám především reakci týkající se mých dat a jejich blokování. Dík.
Já reagovala na tohle:
>>Doménu singhaRK.wz.cz jsem byl nucen zaregistrovat jen proto, abych vůbec mohl napsat příspěvek do tohoto fóra.<<
že sis mohl klidně zaregistrovat původní adresu, protože jestli byla smazána a jde znovu zaregistrovat, tak imho jsou data pryč. Což odpověď na tvou otázku je. Že ti nejde o doménu - na tom snad záleží? Proč ses zaměřil na tuhle část odpovědi a né na tu o datech, když je pro tebe důležitější?
Ale jediný, kdo ti to může říct definitivně, je některý ze dvou adminů - mira nebo Richard.
Jinak tenhle thread sleduju od jeho založení, tak myslím, že jsem si ho stihla dobře pročíst a pochopit.
2Thalia: Děkuji ti za analýzu mých otázek a odpovědí, ale upřímně řečeno, více než ji bych teď uvítal vyjádření některého z adminů.
2singha: analýzy provádím zdarma a na počkání ;-). Ale vážně. Můj názor je, že ti admin neřekne nic jiného než já. Nemyslím si, že by dělali zálohy smazaných webů. Snad ti odpoví i admin.
2Thalia: Bohužel s tebou asi budu muset souhlasit :( Vypadá to, že na webzdarma je naprosto NORMÁLNÍ MAZAT WEBY BEZ PŘEDCHOZÍHO UPOZORNĚNÍ. No a taky je běžné neodpovídat na dotazy dle hesla "ticho po pěšině".
ZOUFALCI. Jste sami proti sobě. Na smazaných webech už žádnou reklamu nezobrazíte = nezískáte imprese = 0 kliknutí = 0 kreditů = 0 Kč.
Bezduvodne se podle me mazou weby s nezakonym obsahem. Takze pokud tam neco takoveho bylo tak si neztezuj. A zaloha je zaklad webu. Aspon si pro priste budes pamatovat na pravidelne zalohovani...
2Rellik: Děkuji tobě a všem podobným za podporu. Opravdu si jí vážím. Není nad to, dostat kudlu do zad v okamžiku, když se všechno sere.

Na wz jsem měl jen osobní stránky a pár rozpracovaných projektů. Ano, pravidelné zálohování je základ, to máš samozřejmě pravdu. Jenže člověk není stroj, nýbrž tvor zapomětlivý. Kromě toho zálohuju občas, tedy ne neustále. A tak se stalo, že jsem si neuchoval poslední verze. Všichni jste dokonalí? Já nejsem.

NA ZÁVĚR: Stále očekávám vyjádření moderátorů!