jak to mám uělat? :-(

-můžete mi někdo vysvětlit proč nemůžu kopírovt do třetího adresáře?
protože mě, to vadí !
-a proč nemůžu kopírovat víc souborů na jednou?

-a jk mám zruišt svoje databáze a svou stránku ''webzdarma''
proto6e sem p5ihl83en jenom jeden den a u3 mi to leze krkem
T okopírování by se možná dalo řešit použitím ftp, nevim, já ftp nepoužívám (i když časem určitě budu, pač je to moc šikovná věc :o)

Dále viz: "Mám zaregistrovaný účet, ale nemám už o něj zájem. Jak to zruším?" neboli http://www.webzdarma.cz/pp.html?4#4
>> pač je to moc šikovná věc

To si pis, ze je...

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata