Reklamy v "iframu" :(

Dělám stránky a pracuji většinou v iframu, takže reklama se mi jakoby ukazuje na úvodní stránce, což je dobře, ale když se reklama dává na každou stránku, tak to vypadá blbě, podívejte se se sem: http://sairussweb.wz.cz doufám že se mi dostane k brzké odpovědi
odpovedi na co? nevsim sem si, ze ses na neco ptal. a co by sis jako k te odpovedi predstavoval, ze dostanes?
Odpověď je jednoduchá, nepoužívej iframe ;-)

Nešlo by to udělat tak, že bys měl reklamu v jednom souboru, který bys iframem házel dolů na všechny stránky kromě úvodní? Chce to nějaké inteligentní nastavení v Administraci. Ale samozřejmě je iframe prasárna, když na WZ můžeš k témuž účelu použít php include.

btw, aby ses zbavil těch reklam, co se už vložily, je třeba naházet všechny stránky znova z harddisku na účet...
v tvém připadě bych to řešil tak, že přidáš footer.php a do něj necháš vložít reklamu........
Jsem ochoten ve volných chvílích napsat phpko na hromadné osdstranění reklam ze souborů. Mám to spáchat nebo to nebude nikdo chtít?
Já bych to bral
Marek: určitě jej sesmol. možná se mi někdy může hodit ;) zatím to nepotřebuju.
Reklamy by si každý měl řešit sám, zas taký problém to podle mě není, chce to jen trošku myslet.

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata