Chyba 404 - soubor nebyl nalezen

Dobry den, mam mensi problem nemohu se prihlasit na ftp ani na web, hlasi mi to Chyba 404 - soubor nebyl nalezen, stranky jeli dva roky bez problemu a vcera jeste byli funkcni, nic cim by jsem porusil pravidla tam nebilo tak by jsem rad vedel co se deje?
<HTML>Taky by bylo dobré říct, o které stránky se jedná.</HTML>

www.s.czec­hian.net
Já mám stejný problém - nejde mi se přihlásit, hlásí to, že účet neexistuje. Nemůžu se dostat na stránky ani normálním zadáním adresy do prohlížeče. Nejde to ani na jiných počítačích. Stránky předtím bez problémů jely. Nepřišel mi z webzdarma žádný mail, žádná pravidla jsem neporušila, měla jsem v pořádku reklamu i všechno ostatní. Co s tím? Jedná se o stránky http://sbirejzoniky.wz.cz
<HTML>2wiwi: když kouknu na index toho webu v archivu googlu, tak minimálně nesplňoval podmínky zobrazování reklamy. Zaregistruj si doménu znovu a pročti si podmínky.</HTML>
<HTML>2Jiri: pokud máš pochybnosti o důvodu smazání a máš o tu doménu zájem, tak napiš na podpora@webzdarma.cz.</HTML>
Chci se zeptat - zobrazuje se mi vždy pouze jen první stránka (index.htm).
Ostatní stránky hlásí chybu(stránka neexistuje). Přitom v náhledu prohlížeče mi vše funguje. Používám frontpage. Je chyba ve frontpage?
Díky za odpověď.
Používám Firefox a stránky fungují. Paradoxně IE nedokáže zobrazit stránky, které vytvořil FP. Problém je v českých znacích, které jsou použity ve jménech souborů. Firefox si s tím poradí (http://luko-hranice.wz.cz/kovoobr%E1b%ECn%ED.htm), ale IE ne.
V případě WZ je lepší ve jménech souborů nepoužívat diakritická znaménka, předejde se spoustě problémů.
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jaktože mi dne 10.1.2013 v 21:00 přestaly fungovat domény jiripetrak.cz a jansyrovy.cz
při zadání adres se mi zobrazí stránka 404
prosím o důvod příčiny a jak mi pomůžete opravit tento problém
Prosil bych o odblokování přístupu na mé stránky ( martinsilovsky.wz.cz ) z ip 37.188.236.223 . Zobrazuje se mi pouze titulní stránka, u ostatních je chyba 404... Díky
Mně se na http://martinsilovsky.wz.cz/ nezobrazuje ani titulní stránka, ale jen barevná plocha. Měl by sis to spravit.
Zajímavě řešeno :)

V případě nefungujících stránek (zvláště "3D" zobrazení) pište na martinsilovsky@email.cz.

Což o to, když se toto nachází v iframu a ještě ke všemu ve flashi. Což jsou prvky, které nejsou přístupné vždy, jak se již zmínil Kit, který na stránkách vidí prd, a tudíž nemůže tu hlášku vidět a informovat emailem o nefungujících stránkách.
Jasně, nahoře by mělo být taky jednou menu s odkazama(to menu je taky ve flashi....), které se zobrazí na KTERÉMKOLIV JINÉM počítači, potažmo jiném ip.... Problém se stránkama mám jen já na svém pc... Takže pokud to nevidíte ani vy tak to má být odstávka systému, nebo jak to mám chápat, prosím ?!
Nic ve zlém, ale teď (21:22, 4.února 2013) jsem se koukal předs admina (admin.wz.cz) na soubory a je tam vše jak má být, tedy samotné soubory a odkazy na ně jsou taktéž platné, tak nevím proč se mi načte jen titulka a dál nic... je to "nějaké divné"
Pochopte, že ne každý má povolený Flash nebo iframe. A pokud ho má vypnutý, tak na Vašich stránkách nic nevidí. Nevidí obsah, nevidí menu s odkazy.

Pokud jde o samotné stránky martinsilovsky.wz.cz, tak ty funguji, jak mají. Jen to menu Vám zřejmě začalo blbnout.

Když kliknu třeba na odkaz "Foto 21.10.2012", tak odkaz směřuje na adresu http://martinsilovsky.wz.cz/21102012%5Cindex.htm. Což je špatně. Správně má být http://martinsilovsky.wz.cz/21102012/index.htm. Někde Vám to prostě blbne a místo správného odkazu Vám to dává špatný odkaz.

PS: To jako myslíte vážně? Po najetí na odkaz v menu neustále znovu a znovu stahovat http://martinsilovsky.wz.cz/diamond.mp3, aby to udělalo žbluňk?
Zdravím, teď jsem v knihovně a všechny odkazy mi jdou bez problémů... moje ip :90.180.248.224... Tak nevim, doma to moc řešit nebudu, tam jsem chtěl jen vidět "jak to vypadá v jiném rozlišení - tam mám 1024*768", tady je široké lcd.... Co byste doporučil? přeprogramovat na klasické html nebo jak.... jinak titulku jsem dělal v Corelu a nechce se mi to zrovna ukládat do jpg...Ale asi budu muset, co? Jinak to menu nevím - je možné, že by měl někdo zakázané css v prohlížeči (ptám se na css, ne scripty, ty já nechci ani náhodou.) Díky za odpověď
Jak už jsem psal. Ty věci máš dělané ve Flashi. Což není zrovna dobré řešení, protože je to externí plugin, který nemá každý nainstalovaný. Takže to není tím, že má někdo zakázané CSS. Když nechceš skripty, tak proč tam máš vůbec ten Flash, který se de facto za skript považuje.

Být to na mě, tak bych to úplně předělal a vyhnul bych se jak Flashe, tak i toho iframu.
ad Tomík. Zkuste to teď , dával jsem tam css menu, mělo by to fungovat, mě se to zobrazilo bez problémů.... Akorát nechci předělávat zdrojový kód toho css, kvůli align(vlevo), v programu to nejde nijak upravit (použil jsem css3 menu verzi 1.7.1, nic lepšího jsem nenašel...)
Jinak myslíte udělat zpátky frameset ? Jednou jsem to měl, ale zdroják už jsem smazal....
Frameset je ještě horší varianta. Viz aktuální stav, kdy to zblbne na reklamě. Ono je lepší se těch rámů zbavit úplně.
Ale pokud to jinak nejde, tak si tam klidně ponechte iframe. Ten tolik nevadí.
Toho flashového ovládacího prvku se zbavte určitě.