Neexistujici subdomeny

Zdravim!

Hledal jsem to vsude, na JakPsatWeb.cz, na Vrana.cz, vyzkousel jsem cely repertoar google dotazu, ale nenasel jsem to. Zaroven si nejsem jisty, jestli to patri sem, pripadne sorry jestli ne.

Potreboval bych, aby se mi moje stranky zobrazily jen kdyz napisu:

http://www.joshis.wz.cz nebo
http://joshis.wz.cz

a ne treba kdyz napisu

http://jsem.magor.ale.sakra.velkej.joshis.wz.cz

Myslim, ze tohle by melo byt osetreno nejak uz v httpd.conf?

Stejny problem maji i zabehli uzivatele, viz.:

http://delam.si.to.manual.wz.cz/

Zkousel jsem trochu funky jazz s .htaccess, ale moc to nikam nevedlo, jestli tomu nekdo vic rozumite, pisnete sem radky z .htaccess.

Diky vsem za pripadnou radu, myslim, nerad bych dostal "Google bombu" (tzn. nechci aby kdyz nekdo zada do vyhledavace "magor", aby mu vypadlo "Osobni stranky Petra Dvoraka"...)
# mod_rewrite
RewriteEngine On
# zrusit domenu 4. urovne
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(.*)\.joshis\.wz\.cz$ [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://joshis.wz.cz/$1 [R=301]

a proc to likviduje i www.? no protoze duplicitni obsah na dvou ruznejch domenach nemaji vyhledavace radi
Diky! Mozna jeste doplnim kod nelikvidujici www domenu - to by nemusel byt problem, ale to o vyhledavacich jsem nevedel, takze se na to asi vykaslu.

Clovek se porad ma co ucit;)! Jeste jednou diky...
>> Diky! Mozna jeste doplnim kod nelikvidujici www domenu - to by nemusel byt problem, ale to o vyhledavacich jsem nevedel, takze se na to asi vykaslu.

Ne, nebudu tam nic pridavat, ted koukam, ze to reseni je mnohem lepsi nez jsem cekal...

Praise you, Tonik!
Petr Dvorak: "tejny problem maji i zabehli uzivatele, viz.: http://delam.si.to.manual.wz.cz/" a co to má společného se zběhlými uživateli. Tohle spíš vidím jako problém tupých uživatelů, protože Google bombs jsou již pase; tzn. že i kdyby jsi z tisíce stránek odkazoval na "Tom je idiot":manual.wz.cz tak ti to bude k ničemu :)

Btw, to Tonik: hm... to vypadá zajímavě, asi to napasuju na svůj web :)
no popravde uz ani nevim, odkud jsem to opsal... ;-)
>> Petr Dvorak: "tejny problem maji i zabehli uzivatele, viz.: http://delam.si.to.manual.wz.cz/" a co to má společného se zběhlými uživateli. Tohle spíš vidím jako problém tupých uživatelů, protože Google bombs jsou již pase; tzn. že i kdyby jsi z tisíce stránek odkazoval na "Tom je idiot":manual.wz.cz tak ti to bude k ničemu :)

To si prave nejsem uplne jisty... protoze principielne Google funguje porad relativne stejne... Takze kdyz to bude 1000 stranek mozna v poho, kdyz to bude 1003 stranek muze to byt problem... Ten problem neni rozhodne vyresen, je nenejvys odsunut.

Doufam ze jsi se neurazil, ze jsem vybral tvoji stranku, ale vim, ze jsi tu casto, tak jsem pouzil prave ji...
"Doufam ze jsi se neurazil, ze jsem vybral tvoji stranku, ale vim, ze jsi tu casto, tak jsem pouzil prave ji..."
ale vždyť si posluž, já sem tak zjednodušenej, že mě nejde urazit ;)

No a k těm Gbombs:Strejda Gůgl pracuje opravdu pořád stejně, ale do jeho GoogleBota byla, podle vyjádření z vyšších míst (kdysi jsem to četl někde na oficiálním Google blogu nebo tak něčem), přidána funkce, která GBombs odstraňuje.
Vlastně si to můžeš vyzkoušet: zkus vygůglit "Prasopes". Ještě před úpravou bota by jsi měl na první stránce web Ing. Zdeňka Škromacha [ :D ], dneska tam visí jenom nějaký muzejní článek o Gbombs z iDnesu.

Tudíž můžeš mít klidné spaní a nemusíš se budit ve dvě ráno s tím, že jsi na prvním místě v Gůglu místo Škromacha ;)